2777
2789
عنوان

چرا همه بچه ها ریختن اینجا😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هر روز باید دو سه تا تاپیک خیانت ببینیم کسیم جرئت نداره از خوشیش بگه و گرنه ترورش میکنن

باید عادت کنیم به بدبختی و غم و‌غصه 🤣🤣از خوشیت هم بگی میگن داری پزمیدی 

از این به بعد تایپیک بزنم از حال و هوای تی نی سایت قبلی بگم مگه این بچه ها یکم برن پای درس و کتاب

آره دقیقا یادمه شده بودیم یه خانواده یه خانومی بود به اسم شب باز شبا برامون جوک های خنده دار می‌فرست ...

چند سال پیش یه خانمی بود خیلی پیگیرش بودم متاسفانه بچش فوت کرده بود

با کمک مامانم براش کمی قرآن خوندیم..خیلی وقته ازشون خبری ندارم

خیلی از اون کاربرا دیگه نیستن

من مامانم تو سایت بود من اون موقعه سنم کمتر بود ولی مامانم با همه صحبت میکرد😂

حتی یبار یه بار یه خانمی رو حضوری دیدم خیلی متشخص بودن

ولی خوب گذشت، مامانمم دیگه سایت نمیاد کاربریش رو تعلیق کرد

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
الان هر روز باید دو سه تا تاپیک خیانت ببینیم کسیم جرئت نداره از خوشیش بگه و گرنه ترورش میکنن

اینو موافقم😂

از خوشی نگی بهتره الان یه خانمی گفت عکس شوهرشو گذاشته بود ینفر پیج شوهرشو پیدا کرده بود رفته بود تا مخ شوهرو بزنه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
بیخیال😙😉اگر هم حرفی زدم ناراحت شدی ببخشیدولی قبول کن بعضیا هم تو سایت هستن که خیلی تند رفتار میکنن

نبابا ناراحت نشدم . میگم دیگه چیزی هست که پیش اومده . کم خودمون غم و غصه داریم بشینیم غصه ی نی نی سایتم بخوریم 

شاد و سلامت باشی خواهر