2777
2789
عنوان

چرا همه بچه ها ریختن اینجا😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 113 پست
دقیقا میگم که این سایت اون زمان برای مادران باردار بود همه چی درست و اصولی پیش می‌رفت حتی یادمه دوست ...

هرچیزی که آدمای زیادی واردش بشن اینطوری میشه.

حتی نی نی یار هام دیگه مثل قبل نیستن.

خیلی از اون کاربرای خوب خیلی وقته از سایت رفتن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

عزیزم سایته به هر حال جای عمومی هستش چه اشکالی داره مگه؟اگر فقط برای بارداری قرار بود باشه خب از همون موقع باید جلوی تاپیک های دیگه گرفته میشد

شماهم بهتره به جای تندرویی و اینهمه نفرت یکم دلتون رو باز کنین واقعا عصبی شدن سر هر موضوع ساده ای برای خودتون بده قطعا😉در ضمن الان سایت یه قسمت جست و جو داره که مادرای باردار خیلی راحت میتونن سرچ کنن و جواب سوالاتشون رو بگیرن اونقدر موضوع عجیب و سختی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سایته به هر حال جای عمومی هستش چه اشکالی داره مگه؟اگر فقط برای بارداری قرار بود باشه خب از همو ...

عزیزم بحث من سر این نیست چرا تاپیک میزنن میگم این سایت مال مادران باردار بود اصلا زدن تاپیک خواهر مادر شوهر هم بزنن ولی نصف اینجا بچه های کم سن و سال هستن که برای تفریح و بیرون اومدن از فضای واقعی تاپیک های دروغ میزنن 

اصلا یادمه همون زمان خانوم ها برای مسائل جنسی مشکل داشتن و اینجا بازگو میکردن و ما کمکشون میکردیم الان میبینم بچه های یازده دوازده ساله دارن اینجور مسائل رو میبینن و کمک میکنن 🤣🤣🤣طرف اومده تاپیک مسائل جنسی بعد تاپیک خودش اینه امتحان ریاضیم خراب شد این عمق فاجعه هست منم نظرمو گفتم 

شما خودتم کنکوری

سال دوممه کنکوریم عزیزم 😁

من خودم اویل ۱۵ سالگی سایت رو می‌شناختم ولی بخاطر سن نمیتونستم وارد بشم

ولی دراینکه سایت قبل بهتر بود شکی نیست چون دیدم چطوری سر چیزای کوچیک فحاشی میکنن، اگه سایت سه چهار سال پیش رو دیده باشی میبنی اصلا اینطوری نبوده

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
همچنین دنیا انقدم ارزش نداره که به خاطر وجود یه کنکوری تو سایت اینقد تند برخورد بشه😊

تو این سایت برای همه جا هست بخدا .منم قبول دارم

مدل تاپیکا خیلی تغییر کرده . چون ما آدم هاام خیلی تغییر کردیم

همچنین دنیا انقدم ارزش نداره که به خاطر وجود یه کنکوری تو سایت اینقد تند برخورد بشه😊

به خاطر یک کنکوری نبوده و نیست عزیزم من الان اسم کنکوری بردم ؟

من میگم خیلی اوضاع سایت خراب شده از اون موقع دارم سایت رو میخونم میبینم درمورد مسائل جنسی که سوال کردن بچه های کم سن و سال جواب دادن تاپیک خوده طرف که جواب داده نوشته امتحان ریاضیم خراب شد چی کار کنم بعد درمورد مسائل جنسی جواب داده این واقعا عمق فاجعه هست 

و اینکه ما اون زمان درمورد نظرات و مسائل بزرگتر ها و مشکلات هم دیگه حرف می‌زدیم و اصلا بچه نبود از طرز حرف زدن و اطلاعات مشخص بود آدم های بزرگی پشت اون تلفن هستن

هرچیزی که آدمای زیادی واردش بشن اینطوری میشه.حتی نی نی یار هام دیگه مثل قبل نیستن.خیلی از اون کاربرا ...

آره دقیقا یادمه شده بودیم یه خانواده یه خانومی بود به اسم شب باز شبا برامون جوک های خنده دار می‌فرستاد می‌گفتیم میخندیدیم یا حتی یادمه بچه هامون مریض میشدن تا چند وقت حال اون بچه رو جویا بودیم 

سال دوممه کنکوریم عزیزم 😁من خودم اویل ۱۵ سالگی سایت رو می‌شناختم ولی بخاطر سن نمیتونستم وارد بشمولی ...

موفق باشی من نظرم اینه هرکی در مورد هرچی میتونه نظر بده یکی مثل من که دانشجوعه دوس داره در مورد درس و تحصیل حرف بزنه سالای قبلم من اینجا بودم همش خاطرات شب اول عقدو از این مسائل بود که من نمیگم بده هر کس هر جور میخاد نظر مید استارتر هم تاپیکو زد و این تاپیک هم به جمع او ۶۰۰۰ تاپیک فراموش شدنی میپیونده 

تو این سایت برای همه جا هست بخدا .منم قبول دارممدل تاپیکا خیلی تغییر کرده . چون ما آدم هاام خیلی تغی ...

بیخیال😙😉

اگر هم حرفی زدم ناراحت شدی ببخشید

ولی قبول کن بعضیا هم تو سایت هستن که خیلی تند رفتار میکنن