2777
2789
عنوان

شرمنده پدرمادرم هستم

280 بازدید | 19 پست

کوچیک تر ک بودم بعضی موقع با خودم می گفتم کاش مامان بابام کسای دیگه بودن ولی الان از ان موقع ک این فکر کردم خیلیی خجالت می کشم و ب خودم لعنت می فرستم مامان بابام دوست داشتن دانشگاه خوب تحصیل کنم ولی من قبول نشدم  شرمندشون هستم تا همیشه 

خیلی وقتا حرفایی بهشون زدم ک ناراحت شون کردم و ازشون معذرت نخواستم بابت همان حرف ها عذاب وجدان دارم 

الان ک خوب واسه کنکور نخوندم و قبول نشدم روم 

نمی شه بهشون بگم ک ازاد یا پیام نور ثبت نامم کنن   از طرفی هم هنوز نمی دونم پشت بمونم یا برم دانشگاه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای سال چهارم هیچی قبول نشدم تایپیک آخرمو ببین حالمو میگه اگه توان پشت کنکور موندن داری بمون من ...

چ رشته ای هستی؟ الان می خوای پشت کنکور باز بمونی؟ 

لعنت ب خودم 

به نظرم میتونی یه سال پشت کنکور بمونی .ضمنا به خاطر این چیزا به خودت عذاب وجدان نده ، همه از این فکر ...

فقط همین فکر نیست ک اینده ام چی 

چ اینده ای دارم این هم من اذیت می کنع

اگه به رشته خاصی قبول داری بشین بخون ارزش داره

فراموش نکن هیچ وقت دیر نمیشه الان ما ادم 35 ساله باهامون اومده پزشکی بخونه چون علاقه داره

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
تجربی دومین کنکورم

ببین من اگه بخوام همین می نی سایتم در نظر بگیرم ، نصف ایران تجربی ان . برا همین رقابت واقعا سطح بالاست . به نظرت اگه میتونی یه جور بخونی که امکان قبولیت بالا باشه بخون ، وگرنه حالا میتونی بری آزاد و پیام نور . ولی در کل من اگه قبول نشم دولتی ، هیچوقت به خانوادم نمیگم آزاد . برا همین اگه جای تو بودم میرفتم جدی تو کار آنلاین شاپ

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

اگه به رشته خاصی قبول داری بشین بخون ارزش دارهفراموش نکن هیچ وقت دیر نمیشه الان ما ادم 35 ساله باهام ...

بنظر خودم هرچیزی ب وقتش قشنگه و۳۵سالگی بنظرم برا تحصیل خوب نیست نظر خودم 

بنظر خودم هرچیزی ب وقتش قشنگه و۳۵سالگی بنظرم برا تحصیل خوب نیست نظر خودم

عزیزم علاقه خیلی مهمه

شما هم اول راهیی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اگه به رشته خاصی قبول داری بشین بخون ارزش دارهفراموش نکن هیچ وقت دیر نمیشه الان ما ادم 35 ساله باهام ...

و اینکه من از ترمیم بیشترین ترس دارم رتبم نجومی بوده بد بوده نمس دونم چکار کنم

شما خودت سال چندم کنکورت قبول شدی؟

من اول پرستاری دولتی قبول شدم

امسال پزشکی

2810