2777
2789
عنوان

به دوستم حسودیم میشه راست میگن خرابا شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 43 پست
این کجاش شانسه😐حالا همیشه خودش میرفته میداده ایندفعه اومدن بردنش ب.کننش😐😑 تنها فرقش اینهپس فردام ...

حالا نکه اونایی که متاهلن خیلی شوهرای وفاداری دارن اصلا هم ترک نمیشن😂من خودم ازدواج کردم ولی دیگه دوره این حرفا گذشته عزیزم

این کاربری دست سه نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا 😆😆😆😆مست بوده اومده بقیه رو زده اینو برداشته برده کجاش شانسه واقعا ؟

مطمعنم پسره هوش وحواسش برگشته یه اب زده صورتش گفته این چه گوهی بود من خوردم 😐مردم وچرا زدم اینو چرا باخودم آوردم خونه😂

حالا نکه اونایی که متاهلن خیلی شوهرای وفاداری دارن اصلا هم ترک نمیشن😂من خودم ازدواج کردم ولی دیگه د ...

منم متاهلم عزیزم ولی خداروشکر تا الان چیزی پیش نیومده تو زندگیمون ک عقیدم این باشه ک دوره ی این چیزا گذشته

بعدشم حالا چون مردا هرزگی میکنن دخترا باید از مجردی دست تو دست ایدز و زیگیل تناسلی بچرخن برن زیر این و اون😐

چ منطقیه اخه

منم متاهلم عزیزم ولی خداروشکر تا الان چیزی پیش نیومده تو زندگیمون ک عقیدم این باشه ک دوره ی این چیزا ...

با کار دوست ایشون موافق نیستم ولی اینکه هرکی دوست پسر داره پس فردا ترک میشه و ولش می‌کنن و بدبخت میشه هم درست نیست منظورم اینه

این کاربری دست سه نفر می باشد
منم متاهلم عزیزم ولی خداروشکر تا الان چیزی پیش نیومده تو زندگیمون ک عقیدم این باشه ک دوره ی این چیزا ...

مردا میگن زنا باید باهیشکی نبوده باشن وبعد ازدواج هم وفاداربمونن

چون شرایط وفرهنگ جامعمون اینه 

مردا هرکاری میتونن چون خودشون عادسازی کردن یکی ک خیانت میکنه کار عجیبی نکرده چون عادیه

زنی ک وفاداره هم همچین کار شاخی نکرده چون همه همینن زن باید وفادارباشه