2777
2789
عنوان

بچه ها با دیپلم میشه چیکار کرد

99 بازدید | 11 پست

خانما میشه دوستانه بگید با مدرک دیپلم میشه رفت جایی سرکار ؟ 

یا میشه این کلاسا جهادی رفت بعد بریم سرکار تو بیمارستان جایی ؟ این سوزن زنی خوبه ادم بره کلاساش  بعد میشه رفت بیمارستان جایی سرکار  ؟ 

میشه اگر تجربه ای داشتید بگید بی زحمت 

دیگه خسته شدم از بیکاری 

فک نکنم بیمارستان ها با مدرک دیپلم بردارن و اینکه حتماا باید آشنا داشته باشی برا بیمارستان

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

سوزن زنی چیه ؟! اسم شغلا رو درست بگید لطفا!

بله میتونید با دوره های جهاد دانشگاهی مثل دستیاری دندانپزشک، نسخه خوانی ،تکنسین داروخونه، تزریقات ، عکاسی ، معماری و.... کار پیدا کنید.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فروشگاه های زنجیره ای مثل امیران افق کوروش هفت 

یه مهارت مثل خیاطی ارایشگری دوره بهیاری ام میتونی ببینی ولی رشته خیلی بی پرستیژی ولی بازم اگه میخوای شغل داشته باشی از هیچی بهتره

برو اموزشگاه خصوصی حسابداری یا رسشته های دیگش بعدش خودشون کار معرفی میکنن

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

همون تزریقات به نظرت برم دوره اش رو میشه باهاش رفت سرکار ؟

ممکنه توی درمانگاه ها کار پیدا کنید، یا تزریقات در منزل برای کسانی که شرایط بیمارستان رفتن ندارن انجام بدید

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁