2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا حساب داشته باش یکیش برای خرجای روزمره یکیش برای پس انداز.پول دستت اومد دیگه با توجه به مقدار پول و خرجات نصف یا ۱/۳شو بریز برای یکی بقیه ش تو اون کارت پس اندازت.یه خرده هم جمع شد برو باهاش طلا بگیر

باید فقط رو خودت کار کنی! چونول خرج میشه، طلا فروخته میشه و... ولی وقتی هدف داشته باشی و خودت کسی باشی که پاش وایسی وقتی برای رسیدن بهش یه مقدار پول لازم باشه خب براش میذاری کنار

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

یه کارت دیگه داشته باش بدون رمز پویا

هروقت پول دستت اومد بزن 

مثلا ۵۰۰ امد ۱۰۰ تومن تا ۵۰ تومن بزن به اون کارت و همین جوری ادامه بده .

سرماه می بینی کلی جمع کردی بعد اون پس اندار رو نرو خرج قر و فر کتی صاف برو طلا یا سکه پارسیان لندازه پولت بگیر بدار کنار .

چیزهایی که خونه لازم نداری بفروش،بریز،تو اون کارت .

سوپری می ری تو ذهنت یه سقفی برا خرید بزار و بیشتر خرید نکن .‌مثلاا بگو بیشتر از ۲۰۰ خربد نباید بکنم . اگر بیشتر شد از حنس هات کم کن و اولویت بندی کن . 

برای بچه ها چیزها و خوراکی های چرت و پرت نخر

تند تند بازار نرو .

بیشتر غداخونگی و گاهی رستوران .

بعضی وسایل ها رو درحد نو تو دیوار می تونی بگیری و الکی پول ارزش افزوده و مالیات نمی دی .

خوراکی ها ی بچه ها رو سر هفته بکیر بزار خونه و خودت برنامه برای میوه و خوراکی بچین .

اول هفته برنامه غدایی بندیس که هم مفید باشه هم براساس وسایلی که داری . 

خییلی پس لنداز می تونی بکنی .

یه سری وسایل پدبکور و مانیکور رو خودت بگیر خودت تو خونه برای خودت انجام بده هم وسایل می مونه برات هم به شدددددت ارزون !!!!

مثلا کف سابی پا الان ۲۰۰ تومنه وسایل خریدم و خودم مرتب انجلم می دم کلا شتید هر بار با ۱۰ تا ۱۵ تومن ! و ناخن و پاها ودستا مرتب و تمیز .

پاکسازی  و اصلاح پوستت رو خودت انجام بده. و پولش رو بزار کنار 

اول برج اگه مثلا 3م اومد دستت همون اول برو طلا فروشی مثلا 1.5م رو بده طلا... 

خرید خواستی بکنی خرید قسطی بکن و بقیه شو بزار تو یه کارت بدون رمز پویا به قولی خود کارته رو هم قایم کن که نری سراغش هر چند وقت یه بارم پولی که توش هست رو برداشت کن و طلا بخر... 

وام بگیر قسطشو بده و... 

....💖!