2777
2789
عنوان

مامانا کسی پسرشو تو هشت ماهگی ختنه کرده خیلی استرس دارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 47 پست
عزیزم منم چهل روزگی بردم برا ختنه ولی فتق داشت بردم برا عمل دیگه دل نکردم ببرم برا ختنه😔

آخی طفلی بچه 

پس زودتر ختنه کن تا بزرگتر نشده اونوقت یادش میمونه 

من میدونم که میتونم💪💪💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاعلی چه کاریه بنده خدا،چی میگه....نظرش چیه،بابت اثرات روحی

میگه هیچوقت یادم نمیره ..بدترین خاطره عمرشه  .

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
میگه هیچوقت یادم نمیره ..بدترین خاطره عمرشه  .

میگه خدا بهمون اگه پسر داد ختنه زود میبرمش .که مثه من خاطره بدی نشه براش

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خودمم چهل روزگی بردم برا ختنه ولی دکتر تشخیص داد فتق داره دیگه در گیر عملش شدیم موند تا الان😔

فتق و ختنه ربطی ندارن بهم بچه خواهر شوهرم فتق داشت 11 روزگی هم ختنه کرد منم 11 روزگی ختنه کردم.چند وقت پیش دکتر بودم یه پسری اوردن ختنه کنه 5 ساله انگار شکنجه اش میکردن اشکم دراومد یه پسر دیگه هم بود باهاش از جیغهای اون پسره که ختنه میشد این یکی رنگش مثل دیوار بود

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

عزیزم نگران نباش همه کاراتو بکن که وقتی ختنه کرد دایم رو پات باشه و باهاش بازی کن فقط روز اول بعدش خوب میشه مسکن میدن بچه هم میخوابه زیاد اذیت نمیشه نزار بزرگ تر شه که مکافات میشه واست

2810