2777
2789
عنوان

مامانا کسی پسرشو تو هشت ماهگی ختنه کرده خیلی استرس دارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 47 پست
فتق و ختنه ربطی ندارن بهم بچه خواهر شوهرم فتق داشت 11 روزگی هم ختنه کرد منم 11 روزگی ختنه کردم.چند و ...

منم به دکترش گفتم با عمل فتق ختنه هم بکنه ولی قبول نکرد😔همه گفتن میشده ختنه هم بشه ولی دکترش قبول نکرد

هیچ......🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بايد تا قبل اينكه پسر بخواد بچرخه كه اذيت بشه بايد ختنه بشه

تا قبل سه چهار ماهگي

من خواهرزادم دو ماهه كه بود ختنه كرديم

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱

عزیزم من پسرم یک ماهه که بود ختنه اش کردیم‌.حتما یک شیشه شیر آماده کن واسش واسه بعد ختنه اش اگه شیر خودتو میدی و خودتم تا جایی که میتونی پشت در اتاق نرو چون صدای جیغ و گریه بچه ات که فقط و فقط بخاطر آمپول بی حسی هست داغونت میکنه و شیر جوش به بچه میدی.بچه تو بعدش بهت احتیاج داره.به یه مامان آروم.بذار پدرش باهاش باشه.حتما یه دست لباس اضافی و یه پوشک هم باخودت ببر.پیش یه دکتر ارولوژیست نزدیک خونت ببر چون بچه کل مسیر رو بی تابی میکنه.اگه پدرش دلشو داره بره تو اتاق دکتر حتما یه اسباب بازی با خودش ببره که حواس بچه پرت بشه.من پدرم اینکارو کردن.فقط آرامش خودتو حفظ کن.انقدا هم وحشتناک نیست و گریه بچه فقط بخاطر آمپول اولشه وگرنه بعدش بچه چیزیو حس نمیکنه.

امیدوار خدا بهت آرامش و قدرت بده که بتونی یه آغوش آروم واسه کوچلوت داشته باشی.قبلش قرآن بخون.

فتق و ختنه ربطی ندارن بهم بچه خواهر شوهرم فتق داشت 11 روزگی هم ختنه کرد منم 11 روزگی ختنه کردم.چند و ...

چقدر بي فكرر 

الان كي بچه رو ٥ ساله ختنه ميكنه اخه

تا ابد تو ذهنشون ميمونه كه

دو دلم اخه پسرمو بردم برا عمل فتق همون دکتر گفت ببخشید آلتش کوچیکه بزار هفت هشت سالگی

گوش ب حرف دکتر نکن اخه 40 روزگی از کجا فهمیده کوچیکه،برو ی دکتر دیگه،ببرش متخصص ارلوژی هم تشخیص میده هم ختنه،حرف دکتر قبلی رو هم بگو بهش،من پسرمو 40 روزگیش ختنه کردم

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
منم به دکترش گفتم با عمل فتق ختنه هم بکنه ولی قبول نکرد😔همه گفتن میشده ختنه هم بشه ولی دکترش قبول ن ...

اره میشد جاریم.پسرشو همزمان هم فتق هم ختنه کرد

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
2810