2777
2789

حالم خیلی بده نمیدونم چرا من انقد فکر همه هستم و خودمو نابود میکنم 

ی همسایه داریم که وقتی من کوچیک بودم همسایه بقلیمون بودن اینا خیلی خانوادگی مشکل داشتن باهم همش فحش میدادن از صب تا شب سر همه چی دعوت میکردن حرفای زشت میزدن 

ما بعد چندسال از اون محل رفتیم حالا الان ک بیست ساله گذشته بابامینا تو همون کوچه ی واحد خونه داشتن الان من توش نشستم اون همسایه هم طبقه بالای منه یکی از دختراش ک اون موقع کوچیک بود الان ازدواج کرده میاد خونه مادرش اخرهفته ها یه بچه داره این بچه هم عین خودشون عصبی شده و کلاس اول یا دومه یعنی ی جور با صدای بلند حرف میزنه که صداشون تا سر کوچه میره و همه میشنون داد و بیداد میکنه  ولی من دلم واسه اون طفل معصوم میسوزه ک گیر این مادر نفهم افتاده ک باعث شده بچه همیشه فحش بخوره و کتک بخوره الان چندهفتس دوس دارم بهش بگم ک این رفتارا چ تبعاتی داره فردا همون بچه عین خودش روانی میشه ولی نمیدونم بگم یا نه خیلی دلم واسه بچش میسوزه گناه داره شاید حرف من روش تاثیر گذاشت

بستگی داره به طرز تفکرش خودت دیگه بهتر میشناسیشون اگه آدم به روز و روشن فکری هست بگو وگرنه که الکی خودت رو خسته نکن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
بستگی داره به طرز تفکرش خودت دیگه بهتر میشناسیشون اگه آدم به روز و روشن فکری هست بگو وگرنه که الکی خ ...

نمیدونم بخدا منم بچه دارم ولی هیچوقت تحقیر یا حرف بد نمیزنم 

بخاطر بچه گریه کردم ک چه آینده ای داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم بخدا منم بچه دارم ولی هیچوقت تحقیر یا حرف بد نمیزنم بخاطر بچه گریه کردم ک چه آینده ای داره

مادر بچه چند سالش هست

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

پس جوون هست اگه باهم راحت هستید بگو بهش اگرم کلا رفت و آمد ندارید که ممکنه با حرفات گارد بگیره