2777
2789
عنوان

قضاوت درباره حرفی که به جاریم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 103 پست
بعد هر سری که من ایراداتشونو میگفتمهی ناراحت میشداونا اخلاقشون اینه که تو جمع حرفشون رو در جا میزننم ...

بیکاری اسی ؟؟ 

ولشون کن

چیزی گفتن بگو من اینجورم و خلاص 

سه ساله اونجایی دیگه باید بشناسن شخصیت و خلقیاتت رو

شاید از نظر تو یا ما ایراد باشه ولی از نظر خودشون نیست و فکر نکنم با گفتن تو تغییری کنن 

پس بیخیالشون 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد که دید من لباس خریدم اولا که اخماش توهم بود من اونجا بودم داشت میرفت خداحافظی کردم حتی جواب نداد

بعدش شوهر من با برادرش که شوهر اونه

یکجا بودن دو سه روز بعد

این زنگ میزنه به شوهرش

اصرار اصرار که پول بده من لباس میخوام

شوهرشم میگفته به خدا من ندارم

دیگه انقدر گفته که شوهر من گوشیو گرفته

گفته خوب نداره اگر داشت میداد

بعد جاری گفته که زن خودت چرا لباس خریده

شوهرم گفته اونم باپول پدرمادرش خریده

خلاصه

سری بعد که دیدمش رفته بود لباس خریده بود

امااین پایان ماجرا نبود 

نمونه دیگه از حسادتاش

پارسال عید من داشتم تو کوچه میومدم خونه دیدم دم در وایستاده

وایساد تابرسم

سلام علیک کردیم.

یه کیف بزرگ مشکی خریده بودم

زیر چادرم بود داشتم میرفتم سمتش کیف خورد تو اینه ماشین که بغلم پارک بود

گفته عه دستت خورد تو اینه گفتم نه کیفم بود

شبشم جایی دوتامون دعوت بودیم

به یک دوساعت نکشید قبل مهمونی رفت کیف بزرگ مشکی خرید 

بعد که دید من لباس خریدم اولا که اخماش توهم بود من اونجا بودم داشت میرفت خداحافظی کردم حتی جواب نداد ...

خب کار شوهرت اشتباه بود نباید دخالت میکرد‌‌.اگه هم گفته نباید میگفت پدر و مادرش پول داده

نمونه دیگه از حسادتاشپارسال عید من داشتم تو کوچه میومدم خونه دیدم دم در وایستادهوایساد تابرسمسلام عل ...

حالا واقعا واست مهمه که اونم رفته کیف بزرگ مشکی خریده ؟ خب بخره . الکی برا خودت مهمش کردی . بزار تقلید کنه چیزی ازت کم نمیشه.

شما تو یه ساختمون نیستی ببینی چقدر رو اعصابع کارای طرف

عزیزم منظورم این نبود که . میدونم قشنگ رو مخ آدم راه میرن اینجور آدما 

می‌خوام بگم ارزش نداره بخاطرش اعصاب خودتو خورد کنی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من روسری از یه کانال که اونم کانالشو داشت سفارش دادم

خونه نبودم پستچی اومد

گفتم بنداز تو حیاط

انگار این اومده بود تو حیاط دیده بود

بعد من داشتم دو روز بعد میرفتم سفر

خونه مادرشوهرم خداحافظی کردم

گفت رفتی اونجا یه روسری خوشگل واسم بخر

من بخاطر کاری که قبلا برام کرده بود

یه روسری دیگه که اونم تازه خریده بودم نو بودو

همون موقع براش بردم

تشکر کرد اونم که گفته بود بخر شوخی گفتا

ولی بعد توخنده گفت نه من از اون روسریا میخام 

جالبه مثلا من سری قبل دیدمش یه شلوار پلنگی توخونه ای بابلوز مشکی پوشیدم

سری بعد که دیدمش رفته بود از تو شلوار کهنه هاش که رنگ و رو نداشت یه پلنگی پیدا کرده بود با یه بلوز مشکی پوشیده بود

پارسال زمستون یه لباس تدی پوشیدم

فرداش لباس تدی بچشو پوشونده بود

اورده بود دم در خونمون من ببینم داره

ببینید میدونم بی ارزشه

ولی بخدا رو اعصابه

تقلید کردن حسادت

جرات ندارم چیزی بخرم

سریع میره میخره 

2810