2777
2789
عنوان

قوی بودن تو دین

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 115 پست
از فیلت.رشکن استفاده کن

چرا پس فیل تر کردن ؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
شخصی رو بدون دلیل بهش تهمت زدین !و سو گیری کردین افرادی که میگن کل زنا فلانن یا کل مردا فلانن یسری ک ...

منظورم شما نبودین، کلا مردهارو گفتم

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شخصی رو بدون دلیل بهش تهمت زدین !و سو گیری کردین افرادی که میگن کل زنا فلانن یا کل مردا فلانن یسری ک ...

کوتوله😐😑 چندتا؟ اندازشون چقدره؟

اولین باره میشنوم

بستگی داره کی حرام کرده باشه تو قران اومده یا کلام اهل بیت بوده؟

اون زمان که اینترنت و موبایل و فیل ترشکن نبوده که بخوان حرام یا حلال کنن

اون زمان که اینترنت و موبایل و فیل ترشکن نبوده که بخوان حرام یا حلال کنن

پس چیزی که حرام نشده نه خدا حرام کرده و نه اهل بیت اگه منو شما حرام کنیم بدعت گذاری هست

قشنگ داری ازدواج دوم مرد توجیه میکنی به نظرم تاپیک ببند تا جنجال نشده

من گفتم شخصی اینکارو بکنه به من و شما ربطی نداره شخصی اصلا تو دینم باشه زن باشه ادعای مذهبی شدنش باشه سه بار ازدواج کنه به منو شما ربطی نداره خودش میدونه و خدای خودش اون تو قبر خودش میخوابه من تو قبر خودم و من بخاطر اشتباه کسی دیگه بازخواست نمیشم ولی بخاطر قضاوتش گناه برای من نوشته میشه امیدوارم سری بعدی درست تر بخونید تا قضاوت الکی نکنید

و یچیز دیگه بزرگوار من هرچیزی که کلام خدا و اهل بیت باشه رو ازش حمایت میکنم برام جنجال مهم نیست کل کاربرای سایتم بریزن بهم فحش بدن

دقیقا

خب اون زمان نبود و حرام نشد خدا حرام نکرد اهل بیتم حرام نکردن و میدونیم کسی در حد خدا و اهل بیت فقط امام زمان هستن که تو غیبتن پس سوالی نمیشه پرسید کسی در حد امام زمانم نیست و پیامبری هم نیومده برای منع کردنش

پس نه خدا و نه اهل بیت منعش نکردن و شما بخوای منعش کنی بدعت گذاری کردی

در این مورد کلا در مورد زن و این چیزا بحثی نمیکنمچون همیشه به نفع مرداستشماهم از جنس همین مرد هستین ...

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تُقْسِطُوا فِی الْیَتَامَیٰ فَانکِحُوا مَا طَابَ لَکُم مِّنَ النِّسَاءِ مَثْنَیٰ وَثُلَاثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تَعْدِلُوا فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ ذٰلِکَ أَدْنَیٰ أَلَّا تَعُولُوا

و اگر در اجرای عدالت میان دختران یتیم بیمناکید، هر چه از زنان [دیگر] که شما را پسند افتاد، دو دو، سه سه، چهار چهار، به زنی گیرید. پس اگر بیم دارید که به عدالت رفتار نکنید، به یک زن که ایمان و احساسش را مالک شده‌اید [اکتفاء کنید]. این [خودداری] نزدیکتر است تا به ستم گرایید [و بیهوده عیال‌وار گردید]

گفته شده با همشون با عدالت رفتار شه یعنی کوچیکترین چیز کوچکترین چیز هم با عدالت این تقریباً برای انسان عادی غیرممکنه

اتفاقا حمایت نمیکنم نهایت دخترو پسر یه چند کلمه عربی میخونن و قبلتو حلال صیغه، ازدواج موقت هم هستکنا ...

صیغشون باطله چون پدر دختر خبر نداره دخترش داره صیغه میشه و اگه خبر داشت اصلا از همون اول از دوستی معمولی خبر داشت

حمایت میتونه یه کامنت باشه و یا هرچیزی در هر صورت حمایت کردین اگه هم شک دارید که این رابطه ها تهش خوب تموم نمیشه کافیه یه سر به سایت دادراه بزنید و داستانای تجاوزی که ریخته میشه جلو چشمتون رو بخونید !!!