2777
2789
عنوان

قوی بودن تو دین

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 115 پست
نمی‌دونم هر روز تو ذهنم میاد و تا خواب نگیرم آروم نمیگیرم

آخرالزمان هست شیطان بیشتر از همیشه اذیت میکنه مؤمنه یه گوشه نمیشینه قسم خورده که گمراه میکنه چه از طریق افکار چه از طریق جملات

مثلا شما این جمله رو گفتید که ادم هستیم و خدا بهمون عقل داده و فکر میتونیم بکنیم در صورتی که اقا حیدر کرار فرمودن فکر کردن به گناه گناه هست 

زیاد ذکر میگین به نیتای مختلف اونم بالای هزار دو هزار بار؟یا یه عملی که باعث میشه خودتونو از بقیه بر ...

نه وسواس فکریم اینجوری نیست خیلی عذابم میده

ممنونم از دعای خیرتون

فقط مرگ منو نجات میده

نمیتونم زندگی کنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرالزمان هست شیطان بیشتر از همیشه اذیت میکنه مؤمنه یه گوشه نمیشینه قسم خورده که گمراه میکنه چه از ط ...

من خیلی شرایط سختی دارم بیشتر از یه ساله مدام درد میکشم شبا خوابن نمیبره خیلی چیزا رو تو زندگی از دست دادم وگرنه قبلاً اینجور نبودم 

مشکلتون چیه اگه خواستین بگید

منم مشکل دارم یادم نمیاد کی راحت خدابیدم شبا همش شب بیدار افسردگی حال بد

تاپیکام 

تاپیک قبلم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده من حس میکنم عدالتی تو جهان وجود نداره. ولی خدا عادله دقیقا چطوری عادله ...

من از دید خودم جواب میدم به سوالتون

حقیقتش اینه که توی این جهان عدالت نیست

ولی خدا  عادله، و چون عادله یه جهان دیگه رو به ما وعده داده

که توی اونجا تفاوت بین افراد ظالم و آدم های خوب مشخص شه

وگرنه این‌جهان رو ما آدما ساختیم و با زیاده خواهی و خودخواهیمون خرابش کردیم و دلیل این همه فقر و ... هم همین آدما هستن، اونایی که میلیاردر هستن ولی حاضر نیستن یه قرون کمک کنن به دیگران.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم مشکل دارم یادم نمیاد کی راحت خدابیدم شبا همش شب بیدار افسردگی حال بدتاپیکام تاپیک قبلم

از یه استاد علوم متافیزیکی شنیدم افرادی که زیاد افسردگی و حال بد رو پرورش میدن زیاد گریه میکنن چون همزاد موجود احساسی هست بهشون نزدیک میشه و با نزدیک شدنش باعث میشه مشکلاتی براشون به وجود بیاد 

یه راهکارم ایشون دادن برای از بین بردنش 

گفتن که توی نور افتاب بشینید و شکرگذاری کنید شکرگزاری بدون کفر فقط شکرگزاری

حالا یسری چیزای دیگه که میدونم مؤثر هستن رو اضافه میکنم اگه خواستین انجام بدین 

نماز اول وقت 

گفتن ذکر لا اله الا انت سبحانک انی کنت من ظالمین 

خوندن قران حالا هرچقد که میتونید

اینا خیلی کمکتون میکنه اگه خواستید انجام بدین

ممنون🌺

خواهش میکنم❤️🌹

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مشکلاتم زیاده اینجا توضیح بدم ممکنه شناسایی بشم

انشاالله خدا کمک کنه تمامشون حل بشن و یه حدیث از امام صادق هست که می‌فرماید مؤمن اگه نوک کوهی هم بره خدا کسی رو میفرسته تا بیاد اذیتش کنه و از طریق اذیت کردنش بهش پاداش بده 

از یه استاد علوم متافیزیکی شنیدم افرادی که زیاد افسردگی و حال بد رو پرورش میدن زیاد گریه میکنن چون ه ...

عزیرم من افسرده نیستم 

همینجوری گفتم افسرده

ادنی هم نیستم ک حال بد رو پرورش بدم 

و ذاتا مشکلم حل نمیشه ک اینه اونی ک دوسش دارم منو ب اندازه من ک دوسش دارم دوسم نداره شرایطش اوکی نیس و خیلی چیزای دیگه 

این مشکل چندساله منه ن اون پسره باب میلم میشع

ن یه آدم درست حسابی خواستگارم میاد هیچی اصلا هیچ ب هیج 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
انشاالله خدا کمک کنه تمامشون حل بشن و یه حدیث از امام صادق هست که می‌فرماید مؤمن اگه نوک کوهی هم بره ...

ممنونم .

یعنی چی کار اذیت بشیم که پاداش بگیریم ؟ یعنی خدا خودش وسیله اذیت ما رو فراهم می‌کنه؟

عزیرم من افسرده نیستم همینجوری گفتم افسردهادنی هم نیستم ک حال بد رو پرورش بدم و ذاتا مشکلم حل نمیشه ...

انشاالله که براتون خواستگاری بیاد شخصی باشه که خودتون بهش علاقه دارید و بهم برسید

در مورد دوستیم که گفتید دوستی کلا دوستی ساده حتی با جنس مخالف اشتباه هست حالا چه برسه دوستی مخفیانه که حالا هدف ازدواجیم داشته باشید خیلی خیلی کم از افرادی که از قبل دوست هستن به هم میرسن کلی مانعات هست و تو خود قرانم منع شده و خدا بی دلیل چیزی رو منع نمیکنه و داریم میبینیم کلی از افراد ازین رابطه ها یا افسرده شدن یه مدت از زندگیشون خراب شده یا گول رابطه ج.. خوردن و یا بهشون تجاوز شده !