2777
2789
عنوان

قوی بودن تو دین

743 بازدید | 115 پست

آخرالزمانه شیطان تمام تلاششو میکنه شمارو سست کنه یکاری کنه نمازو بذارین کنار تو ولایت اهل بیت علیهم السلام شک کنید تمام تلاشتونو کنید وقت بذارید تحقیق کنید شکو از بین ببرید قوی باشید انقدی که بقیه هم به شما تکیه کنن نه اینکه با شک اول پایه های دینت بلرزه !

🌹🌹🌹♥

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خيلي چيزايي عجيبي ميبينم در بعضيا اصلا ايمان و اعتقاد به خدا نميبينم و اين خيلي ناراحتم كرده

سعی کنید دور شید خودم الان خیلی وقته اینستا ندارم جاش همون تایمی که برای گشتن داخل جایی که چهار نفر هستن که بخواد به دینم اسیب بذاره رو بذارم چهار نفریو ببینم که پایه های دینمو قوی کنن با صحبتاشون 

برای کسی که نتونه زندگی کنه چیکار کنه که خدا زودتر مرگش رو برسونه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده من حس میکنم عدالتی تو جهان وجود نداره. ولی خدا عادله دقیقا چطوری عادله ...

هزاران حس هزاران هزار حس در روز به من و شمایی که مؤمنیم دست میده چرا به ما ! خدایی که جهانو افرید خدایی که منو شمارو افرید صد درصد از منو شما به معنی عدالت دانا تره و نیازی نیست ماها بخوایم به خدا عدالت یاد بدیم استغفرالله مگه ازش بیشتر میدونیم خدا زمان برقرار کردن عدالتو بره همه میدونه و اصلا نیاز نیست ما بخوایم بهش یاد بدیم چون اون هست که مارو افریده 🌹

برای کسی که نتونه زندگی کنه چیکار کنه که خدا زودتر مرگش رو برسونه

در همین مورد شیخ صدوق روایتی را در کتاب امالی نوشته است با این مضمون که روزی پیغمبر اسلام صلی‌الله علیه و آله به عیادت بیماری رفته و از احوال او جویا شدند. آن بیمار شروع به ابراز ناراحتی کرد و با گله و شکایت از درد و بیماری، آرزوی مرگ خودش را کرد. رسول خدا صلوات الله علیه به او فرمودند: «لَا تَتَمَنَّ الْمَوْتَ فَإِنَّکَ إِنْ تَکُ مُحْسِناً تَزْدَدْ إِحْسَاناً وَ إِنْ تَکُ مُسِیئاً فَتُؤَخَّرُ تُسْتَعْتَبُ فَلَا تَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ» به این معنا که «آرزوی مرگ نداشته باش، چراکه اگر تو انسان خوب و نیکوکاری باشی با طولانی شدن عمرت بر کارهای خوب و خیرت افزوده می‌شود و اگر گناهکار باشی، فرصت پیدا می‌کنی تا مورد رضایت خدای تعالی قرار بگیری. پس آرزوی مرگ نکنید.»

در همین مورد شیخ صدوق روایتی را در کتاب امالی نوشته است با این مضمون که روزی پیغمبر اسلام صلی‌الله ع ...

کاش فقط بیماری جسم بود

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هزاران حس هزاران هزار حس در روز به من و شمایی که مؤمنیم دست میده چرا به ما ! خدایی که جهانو افرید خد ...

ببینید شما با یه سوال استغفار میارید و اصلا جرئت فکر کردن رو از خودتون میگیرید. ما عقل داریم و حق و توان فکر خدا بهمون داده. در شرایط خوب و ایده آل خیلیا آیکان قوی دارن یا فکر میکنن دارن مهم اینه تو شرایط خیلی سخت و وحشتناک زندگی بتونی نگه داری و سوالاتی که تو اون شرایط تو ذهنت نیاد و همش دنبال جوابی رو بتونی حل کنی 

مشکلتون چیه اگه خواستید بگید

علاوه بر بیماری جسم بیماری روحی دارم مثل وسواس فکری شدید و استرس و اضطراب شدید

هر روانپزشک و روانشناسی بود رفتم بی اثر بود

یه طوریم که به آدم هایی که دور از جون شما مُردن حسودی میکنم

ببینید شما با یه سوال استغفار میارید و اصلا جرئت فکر کردن رو از خودتون میگیرید. ما عقل داریم و حق و ...

عقل داریم و حق فکر کردن داریم ولی فکری که معلومه از سمت چه کسی میاد و افکار شیطانی !؟ نباید بهش اهمیت داد 

مثله تفکر به سوالی که بچه ها خیلی میپرسن خدا چطوری به وجود اومده !

یا بسیاری از تفکرات دیگه که فقط بره منو شمایی که مسلمون هستیم پیش میاد 

پس عاقل چرا بخواد کاری کنه که میدونه از سمت شیطانه و باعث سست شدن پایه های دینش میشه

علاوه بر بیماری جسم بیماری روحی دارم مثل وسواس فکری شدید و استرس و اضطراب شدیدهر روانپزشک و روانشناس ...

زیاد ذکر میگین به نیتای مختلف اونم بالای هزار دو هزار بار؟

یا یه عملی که باعث میشه خودتونو از بقیه برتر بدونید و قضاوت کنید؟ من وسواس فکری داشتم و احتمال میدم دلیلش از همین چیزا بوده باشه حتی یسری کفر هارو به زبونم میاوردم در صورتی که حتی توجه بهش اشتباه بود

و درمورد بیماری جسمی انشاالله که اربابم امیرالمومنین کمکتون کنه و به اذن خدا بیماری جسمیتون از بین بره🌹