2777
2789

یکی از کاربرا میگف ۱۰۰ بوده شده ۶۵

با کالری شماری

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یکی از خانوما میاد باشگاه میشناسم بالای 100 بوده و 42 کیلو کم کرده با رژیم زیر نظر پزشک و ورزش گ ...

حس میکنم یه روش دیگه هم بوده مطمئناً و نمیگه.... چون اصن بدنش پوستش شل نشده صورتشم خیلی تپله هنوز با اینکه بدنش قشنگ ریخه!

تلخ ولی عمیق..
حس میکنم یه روش دیگه هم بوده مطمئناً و نمیگه.... چون اصن بدنش پوستش شل نشده صورتشم خیلی تپله هنوز با ...

مثلا چ روشی  

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
کدوم کاربر

تگش کردم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
مثلا چ روشی

نمیدونم والا اگه میدونستم میرفتم سراغش

قطعاً یه چیزی بوده... چون با ورزش و رژیم آدم هرچقدر اصولی بره جلو صورتش میریزه، پوست بدنش شل میشه و..و.. 42 کیلوهم واقعاً فقط با این دوتا تو مدت زمان کم نشدنیه!!

تلخ ولی عمیق..

اعععع عروس کوچولوم قطع دسترسی شد🙁🙁🙁

2810