2777
2789
عنوان

رد تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلممممم تو اصلا اطلاعات کافی تو این زمینه رو نداری من دارم به صورت کوتاه بهت توضیح میدم که فقط ...

در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده:«هرکس قایل به تناسخ باشد نسبت به خدا کافر شده و بهشت و جهنم را تکذیب نموده است.»

این گفته من نیست گفته امام هست 

شما دارین یچیزایی که درستنو که علوم متافیزیک هستن و با یچیزایی که حتی موجودات ماورایی بهش میخندن(تنا ...

اتفاقا تو داری همه چیزو قاطی میکنی با سوالای چرت سعی داری نظر بقیه رو خراب کنی و من دیگ دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم با شما 

در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده:«هرکس قایل به تناسخ باشد نسبت به خدا کافر شده و بهشت و جهنم را تک ...

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی شده دوس دارم بشنوم مگر  ن حدیث از دهن ادم های بی علمی مثل شما دهن به دهن چرخیده 

اتفاقا تو داری همه چیزو قاطی میکنی با سوالای چرت سعی داری نظر بقیه رو خراب کنی و من دیگ دلیلی برای ا ...

از سوال فرار نکنید کدوم یکی از بزرگان تناسخ برگشتن رو زمین  

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی ش ...

ایه اول

حَتّى اِذا جآءَ اَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعُونِ لَعَلّى اَعْمَلُ صالِحاً فیما تَرَکْتُ کَلاّ اِنَّها کَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها» (1)؛ ([آنها همچنان به راه غلط خود ادامه مى دهند] تا زمانى که مرگ یکى از آنان فرارسد، مى گوید: پروردگار ا! مرا بازگردانید؛ شاید در آنچه ترک کردم [و کوتاهى نمودم] عمل صالحى انجام دهم، [ولى به او مى گویند] چنین نیست! این سخنى است که او به زبان مى گوید [و اگر باز گردد، کارش همچون گذشته است]).

حدیث دقیقا مثل حرف های شما بی ثباته و دهن به دهن گشته تو جایی از قران در مورد عدم وجود تناسخ صحبتی ش ...

ایه دوم

«کَیْفَ تَکْفُرُونَ بِاللّهِ وَ کُنْتُمْ اَمْواتاً فَأَحْیاکُمْ ثُمَّ یُمیتُکُمْ ثُمَّ یُحْییکُم ثُمَّ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ» (2)؛ (چگونه به خدا ایمان نمى آورید با این که شما [قبل از آفرینش آن گاه که خاک بودید] مرده و بى جان بودید و خداوند شما را زنده کرد؛ سپس شما را مى میراند و بعد زنده مى کند، و سپس به سوى او باز مى گردید)!

این آیه صریحاً مى گوید: پس از مرگ یک بار بیشتر زنده نخواهید شد و آن زنده شدن در رستاخیز و بازگشت به سوى خدا و پیوستن به ابدیّت و زندگى جاویدان آن سرا است

ایه سوم

«قالُوا رَبَّنا اَمَتَّنا اثْنَتَیْنِ وَ اَحْیَیْتَنا اثْنَتَیْنِ فَاعْتَرَفْنا بِذُنُوبِنا فَهَلْ اِلى خُرُوج مِنْ سَبیل» (6)؛ ([کافران در آن جهان] مى گویند: پروردگارا! ما را دوبار میراندى و دوبار زنده کردى؛ اکنون به گناهان خود معترفیم؛ آیا راهى براى خارج شدن [از دوزخ] وجود دارد؟)

حالا همونطوری که سخن اهل بیتو انکار کردی میخوای قرانم انکار کنی برای چسبیدن به عقیده باطل تناسخ؟