2777
2789
عنوان

رد تناسخ

153 بازدید | 28 پست

اول از همه اینکه روح انسان با روح حیوانات فرق میکنه مثلاً کسی که اشتباهاتی کرده تو زندگی بعدیش گربه میشه؟ پس اینجا فرق روح انسان با روح حیوان رو زیر سؤال میبرید

حالا تو زندگی بعدیش گربه شده این انسان دیگه گربه از خودش هیچ اختیاری نداره یک درصد پشیمون شه و بخواد به راه درست برگرده و توبه کنه چیکار باید بکنه گربه که از خود اختیار نداره ! پس اینجا هم استغفرالله دارید ارحم الراحمین ، بخشنده و توبه پذیر بودن خدارو زیرسوال میبرید

حالا این تو زندگی گربه ایش بازم اشتباه کرد تو زندگی بعدیش قراره درخت شه یا چمن؟ و همینطوری تبدیل شه به چیزای مختلف و بدتر ؟!

و مگه هر انسان اشتباه نمیکنه؟ پس چرا الان همه انسانا تبدیل به حیوانات نشدن؟ اینجاعم دارید خلق موجودات دیگر به غیر از انسانو زیر سوال میبرید هیچ حیوانی پس خلق نشده و انسانایین که زندگی قبلیشون اشتباه داشتن ؟!

و حالا اگه میگید اونی که اشتباه کرد به حیوان تبدیل نمیشه و به انسان تبدیل میشه پس اینجاعم استغفرالله دارین عدالت خدارو زیر سؤال میبرید اونی که ادم خوبی بوده تبدیل به ادم میشه و اونی که بدم بوده تبدیل به ادم بشه ؟!

کدوم یکی از اونایی که خیلی درمورد تناسخ ادعاشون میشد به زمین برگشتن؟ !!!

فک کنم هربار بهتر و کاملتر بدنیا میای مثلا اول چمن بعد گربه بعد ادم🤣ولی منم اعتقاد ندارم بهش

با این تفسیرم خلق جهان زیر سوال میره 

میخوان بگن اول ادم تو فضا معلق بود خوب بود تبدیل شد به سیاره حتماً؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصا معنی تناسخ رو شما نمیدونی عزیز دلم تناسخ مگه تنبیه که فکر میکنی قراره با اشتباهات تو تبدیل به گربه بشی تناسخ یعنی وجود روح در کالبد دیگه کی گفته حتمن کسی که اشتباه کنه گربه میشه اگه گربه اشتباه کنه چمن میشه!!!!! 

چقدر جهل ‌‌‌…..

روح تا زمانی که به دانش نهایی نرسه در کالبد های فراوان به تناسخ میرسه تا تجربه کنه و در نهایت در اوج شهود به کائنات تبدیل بشه

وجودِ ما اَبدی و همیشگی و بینهایته یعنی اَصلا مرگی وجود نداره و عالمی بالاتر و زیباتر از این دنیا وجود داره که طبق تجربمون خیلی ساده میشه به این حقیقت پِی برد...ما همیشه در زندگی مرگ که همون به معنی ترک هست رو تجربه میکنیم یعنی مرگ هست که ما به مرحله بالاتر بریم...مثل ترک کودکی و ترک نوجوانی و جوانی که بالاتر میریم و مثلا اگه کسی بگه من کلاس هشتم رو ترک نمیکنم اصلا نمیتونه بره مرحله بالاتر....ما وقتی به چیزی عادت میکنیم دیگه تصور غیر از اون عادت برامون سخته....مثل کسی که مواد میکشه بهش بگید به جای مواد میشه چیزهای مقوی و بهتری خورد باور نمیکنه....واسه همین هم ما که عادت کردیم به دنیا اگه بگن ما بینهایت هستیم و عالمی بالاتر هست باور نمیکنیم چون عادت کردیم به این شرایط درصورتی که قطعا و قطعا عالم بینهایت وجود داره چون ما وجودمون بینهایته...

قُلْ يُحْيِيهَا الَّذِي أَنْشَأَهَا أَوَّلَ مَرَّةٍ ۖ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِيمٌ

بگو: همان کسی که نخستین بار آن را پدید آورد. زنده اش می کند، و او به هر چیزی داناست...

با این تفسیرم خلق جهان زیر سوال میره میخوان بگن اول ادم تو فضا معلق بود خوب بود تبدیل شد به سیاره حت ...

نمیدونم پی شو نگرفتم چی میگن دقیقا بهش اعتقاد ندارم من این داستانای بچه هارم باور نمیکنم اصلا که فلان بچه گفت من فلانی بودم مردم فلان

اصا معنی تناسخ رو شما نمیدونی عزیز دلم تناسخ مگه تنبیه که فکر میکنی قراره با اشتباهات تو تبدیل به گر ...

کدوم یک از بزرگان نظریه تناسخ تا به حال به زمین با کالبد جدید برگشتن؟ چرا نمیان بگن؟

کسی که یه بار تو زندگیش تجاوزگر بوده تنبیه چرا نمیشه بخاطرش؟ چرا باید دوباره زندگی کنه تا آخر تبدیل شه به کائنات؟

هیتلر که این همه ادمو کشت الان جز کائناته یا هنوز داره ادم میکشه؟

دوست عزیز جهل در خرافه تناسخه چرا تا به حال بزرگان تناسخ برنگشتن روی زمین؟

کدوم یک از بزرگان نظریه تناسخ تا به حال به زمین با کالبد جدید برگشتن؟ چرا نمیان بگن؟کسی که یه بار تو ...

عزیز دلممممم تو اصلا اطلاعات کافی تو این زمینه رو نداری من دارم به صورت کوتاه بهت توضیح میدم که فقط از گارد  دانشی که پوچه بیای پایین 

بزار از اولش بگم برات تمام اشیا دور تو از کائنات هستن حتی خودت و من هم از کائنات هستیم این دنیا داره دور خودش میچرخه و هر چیزیییییییی به جای قبل خودش بر میگرده 

تو از منی و من از تو بخاطر همینه که خداوند میگه به هرکس نیکی کنی به خود کردی و به هرکس ستم کنی به خود کردی در حالت تناسخ روح تو به جای تمام مردم دنیا به تناسخ میرسه و اجازه زندگی داره این یعنی که تو به جای همه یکبار زندگی میکنی و راهی که اون شخص رفته رو تجربه میکنی تا به درجات بالا برسی چه اون شخص ادم خوبی باشه چه ادم بدی این چرخه تا جایی ادامه پیدا میکنه که روح تو به تکامل برسه ..

ازت خاهش میکنم یکم مطالعه کن بعد بیا گارد فیلسوفی بگیر 🙏🏻ممنون

وجودِ ما اَبدی و همیشگی و بینهایته یعنی اَصلا مرگی وجود نداره و عالمی بالاتر و زیباتر از این دنیا وج ...

اول از همه ایه ای که اوردید داستان پشتش هست و تفسیرش چیز دیگست من براتون میذارم تا بخونید

شأن نزول آیات 77 تا 83:

ابن عباس و نیز مجاهد و عکرمة و عروة بن الزبیر و سدى گویند: که عاص ابن وائل استخوان پوسیده اى در دست گرفته، نزد پیامبر آمد و گفت: یا محمد آیا خداى تو این استخوان را بعد از آن که پوسیده است برمى انگیزاند؟

پیامبر فرمود: بلى، خداوند آن را برمى انگیزاند سپس تو را می‌میراند و بعد زنده مى گرداند سپس به دوزخ داخل می‌کند و بعد این آیات با آیه 78 نازل گردید و مراد از انسان در آیه 77 ابى بن خلف است.[۱]

و همچنین محمد بن محمد بعد از شش واسطه از سعید بن مینا و او از عده زیادى از اصحاب ما روایت کرده که طائفه قریش که از زمره آن‌ها عتبة بن ربیعة و ابى بن خلف و ولید بن مغیرة و عاص بن سعید بودند به حال اعتراض نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله آمدند و ابى بن خلف از میان آن‌ها استخوان پوسیده اى در دست گرفت و آن را در حالتى که به باد می‌داد، گفت: یا محمد مى پندارى که خداى تو آن را زنده خواهد کرد؟ سپس آیات 78 و 79 نازل گردید.[۲]

و نیز حلبى از امام صادق علیه‌السلام موضوع ابى بن خلف را با گفتار وى نزد پیامبر روایت نموده و گوید: سپس آیه 78 نازل شده است.[۳]

دوم از همه در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده:«هرکس قایل به تناسخ باشد نسبت به خدا کافر شده و بهشت و جهنم را تکذیب نموده است.»

و سوم از همه

پس پاداشی وجود نداره با این نظریه یعنی ما میایم که هی زندگی کنیم و تهش این زندگی که جمع کردیم رو از دست بدیم ! خب دلیل اینکه بمیریم چیه؟ اگه اینجوری که شما میگی وجودمون ابدی پس دلیل مرگ دوباره و بازگشت دوباره چیه؟

دلیل پیر شدن چیه؟

عزیز دلممممم تو اصلا اطلاعات کافی تو این زمینه رو نداری من دارم به صورت کوتاه بهت توضیح میدم که فقط ...

شما سوال منو جواب بده کدوم یکی از افرادی که ادعا تناسخشون میشد برگشتن رو زمین دوباره؟ 

نه مرگی وجود داره نه پیر شدنی....مرگ و پیر شدن برای جسمه نه برای شما

خب اصلا برای جسم الان شما و من چه دلیلی داره دوباره جسممون پیر شه مگه زندگی ابدی و اینا نداریم؟ پس هممون همونو ادامه بدیم دیگه چه دلیلی داره بریم پنج دقیقه دیگه جای دیگه بدنیا بیایم

عزیز دلممممم تو اصلا اطلاعات کافی تو این زمینه رو نداری من دارم به صورت کوتاه بهت توضیح میدم که فقط ...

شما دارین یچیزایی که درستنو که علوم متافیزیک هستن و با یچیزایی که حتی موجودات ماورایی بهش میخندن(تناسخ) قاطی میکنید 

یکی از همین بزرگان تناسخ رو یه عالم ماورایی که از کودکی شروع کرد به تهذیب نفس و ریاضت رو در برونفکنی در دنیای اجنه دید که روحشو فروخته بود

ما جایی نمیریم...همینجاییم...فقط نگاهتون بازتر میشه

دوست عزیز اون ایه ای که شما گفتین معنی تناسخو نمیداد و حتی اهل بیت هم تناسخو رد کردن

دوم اگه جایی نمی‌ریم و همینجاییم مرگ دوباره تو جسم چه دلیلی داره؟ !