2777
2789
عنوان

برای سیسمونی بچه دومتون چیا خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 35 پست
لباسم خیلی گرفته بودیم برا پسرم خیلی هاشو اصلا تن نکرد برداشتم.بسشه...اخه ب این نتیجه رسیدم انقد لبا ...

برای تو خ‌ونش چند دست بگیرم واسه دخترم خیلی کم گرفته بود مامانم مدام درحال شستن بودم رفلاکسم داشت تو اوج زمستونم بود اصلا نمیشد خودم برم بخرم براش چند دست سایز یک بگیرم؟شامل چیا باشه؟زیردکمه،جلودکمه،شلوار همیین سه تا خوبه؟۳دست سایز ۱ کافیه بنظرت؟

تخت نداری اگه حتما بگیر.گهواره ای چیزی.یقیش لباس مباسه دیگه.

تخت بزرگ دخترم داره گهواره و تخت کنار مادرو اینا اصلا ندارم

هرچی فکر میکنم باید واسه این بخرم آخه کجا بزارم مثلا برم دسشویی دخترم دوسالش میشه اون که بیاد لهش میکنه تخت کنار مادر ازین کوچیکا چنده بنظرتون الان؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیارن سر دخترم فقط پول دادن رسم لباس دادن نداریم پولم که همشو شوهرم اونسری گرفتو خرج شد کاشکه لباس ...

منم سر اولی حالیم نبود همرو خرج کردم سر بچه دومی پولارو همون بچه ۲۰ روز بود با همسرم رفتم ی تیکه طلا خریدم گذاشتم کنار الان دو برابر شد و هدیه دادم به فرزند اولم که پولشو خوردیم جبران بشه ، لباس کلا دو دست گرفتم با شیشه شیر و پستانک و بقیه چیزا از بچه اول داشتم لباس ی وقت کم میاوردم از لباس فرزند اولم استفاده میکردم یا هر وقت نیاز میشد میرفتم براش میخریدم دیگه دوره تجمل گرایی رفت کنار اینطور نکنیم نمیتونیم با دو تا بچه پس انداز داشته باشیم، 

تخت بزرگ دخترم داره گهواره و تخت کنار مادرو اینا اصلا ندارمهرچی فکر میکنم باید واسه این بخرم آخه کجا ...

سه تومنی حداقل باشه نمیدونم.اما میتونی بدی بسازن برات شاید ارزونتر دربیاد باز نمیدونم.

سه تومنی حداقل باشه نمیدونم.اما میتونی بدی بسازن برات شاید ارزونتر دربیاد باز نمیدونم.

۳ باشه خوبه باز به گمونم بیشتره تو پیجا که ۶ به بالا بود آخه زورمم میاد چندماه بیشتر استفاده نمیشن خیلی کوچیکن 

۳ باشه خوبه باز به گمونم بیشتره تو پیجا که ۶ به بالا بود آخه زورمم میاد چندماه بیشتر استفاده نمیشن خ ...

اخه نسبت به چیزی که مبخری دیگه خبلی پیجا میگن برند این فلان اون یه چیز ساده از شهر پیدا کنی بخری خوبه دیگه فقط قابل اعتماد باشه.بتز بپرس ببین بسازن چند در مباد.

منم سر اولی حالیم نبود همرو خرج کردم سر بچه دومی پولارو همون بچه ۲۰ روز بود با همسرم رفتم ی تیکه طلا ...

ایشالا ایندفعه همین کارو میکنم تجمل گرایی که اصلا من تو خرج سزارینم موندم به خدا این بچه خداخواسته بود دلم نمیخواست با این وضع مالی یکی دیگه بیارم شد وگرنه دلم میسوزه برا بچه هام که نمیتونم تو رفاه بزرگشون کنم شبوروز غصه میخورم اما الان دلم میخواد یجوری کم خرج سروته شو هم بیارم که شرمندشون نشم همش میترسم مثلا تخت براش نگیرم خدانکرده دخترم بره روش یه چیزیش شه عذاب وجدانش که بخاطر بیپولی نخریدمو قناعت کردم دیوونم کنه

اخه نسبت به چیزی که مبخری دیگه خبلی پیجا میگن برند این فلان اون یه چیز ساده از شهر پیدا کنی بخری خوب ...

فکر خوبیه ممنون پرسو جو میکنم آره اونا کلی آپشن داره چمیدونم شیب رفلاکسو تنظیم ارتفاعو اینجور چیزا من تا ۳۰تومنم دیدم تو پیجا مخم سوت کشید

ایشالا ایندفعه همین کارو میکنم تجمل گرایی که اصلا من تو خرج سزارینم موندم به خدا این بچه خداخواسته ب ...

بزن شیپور قیمت مناسب پیدا میشه ، اصلا غصه نخور خدا خودش جور میکنه ، الان غصه اینکه کم گذاشتیو نخور الان هیچی متوجه نمیشن لااقل بزرگ شدن شرمندشون نمیشین

بزن شیپور قیمت مناسب پیدا میشه ، اصلا غصه نخور خدا خودش جور میکنه ، الان غصه اینکه کم گذاشتیو نخور ا ...

ممنون بابت آرامش دادنت

خدا خودش کمکمون کنه شرمندشون نشیم دعا کنید برامون

آره جنسیتشون فرق داره ولی چندتا کاپشنو سرویس خوابو قنداق فرنگیه اون رنگش خنثی بود برا اینم خوبه

کنجکاو شدم رفتم اون یکی تاپیکت عکس سونو آن تی گذاشته بودی خواستم ببینم درست دیدم یا ن.اخه دیدم سونو پسره

کنجکاو شدم رفتم اون یکی تاپیکت عکس سونو آن تی گذاشته بودی خواستم ببینم درست دیدم یا ن.اخه دیدم سونو ...

آره گلم آخر تاپیکمم گفتم

شما از رو عکس سونو فهمیدی؟دمت گرم خیلیا متوجه شدن جالبیش این بود خود سونوگرافه گفت احتمالا دختر اینجا همه گفتن پسر و پسرم بود نی نی سایتو دست کم نگیر😁

آره گلم آخر تاپیکمم گفتمشما از رو عکس سونو فهمیدی؟دمت گرم خیلیا متوجه شدن جالبیش این بود خود سونوگرا ...

ن والا اصلا تا پایین نرفتم آخرین پست عکسی بود ک خودت گذاشته بودی بعد اومدم ازت پرسیدم.تا الان از ۹نفر ی نفر رو فقط اشتباه گفتم خواستم شماهم امتحان کنم

ن والا اصلا تا پایین نرفتم آخرین پست عکسی بود ک خودت گذاشته بودی بعد اومدم ازت پرسیدم.تا الان از ۹نف ...

ایول جالبه همون آخر تاپیکم یکی امشب پرسید مال اونم ببین

من حس کردم پسره برو ببین نظرتو بگو طفلی چندبارم تاپیک زده

2810