2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست
عزیزم مامانتون نباید انقدر مسولیت بهتون میداد که هم باعث شه نتونید بچگی کنید هم بخاطر بچه دوم از حضو ...

تاپیک تک فرزندی تون هم خوندم 

هنوزم معتقدم خوشی زده زیر دل تون ... 

مامان بزرگ منم همین اعتقاد رو داره چون خودش تک فرزند بوده خودش الان ۶ تا بچه داره 

همیشه میگه من تنها بودم و فلان 🤦🏻‍♀️

ولی با ارث پدرش کلی املاک نصیبش شد ، 

همیشه رو سر خانواده اش جا داشت 

تمام توجه و محبت پدر و مادرش برای خودش بود 

تک فرزندی فقط یه درد داری ، اونم تنهاییه 

ولی با وجود خواهر و برادر هزاران درد داری !! 

مامانم ، ۴ تا خواهر و برادر داره 

پدرمم ۳ تا خواهر ، ۲ برادر 

والا ما سال تا سال رنگ عمو و عمه نمی‌بینم 

من تا حالا ندیدم مامانم با خاله ام درد دل کنه یا غیبت کنن 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
تاپیک تک فرزندی تون هم خوندم هنوزم معتقدم خوشی زده زیر دل تون ... مامان بزرگ منم همین اعتقاد رو داره ...

خیلی بده که حتی موقع زایمانت یکیو نداشته باشی همراهت بشه یکیو نداشته باشی عید زنگ بزنه عزاداری کنارت باشه 

هرکس نسبت به شرایط خودش نظر میده عزیزم 

من اطرافم کسی رو ندیدم با وجود خواهر و برادر تنها باشه 

کمتر پیش میاد اولاد ناصالح یا خواهر برادر بی عاطفه...

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصراری در تک فرزندی ندارم ولی خواهر بردار مادرم تا لحظه مرگ زجرش دادن سر ارثیه مادرم واقعا مظلوم بود بعد مرگ مادرم من رو اذیت کردن که من دیگه به تماسشون جواب نمی‌دم . خواهر برادر خودم هم هر کدوم یه گوشه دنیا هستن من خواهرم دوسال و برادرم یک ساله ندیدم . شاید در بچگی خواهر برادر داشتن خوب باشه ولی در بزرگ سالی هرکس می‌ره دنبال کار خودش. تازگی به این نتیجه رسیدم اصلا وارد کردن یک انسان به این دنیا اخلاقی نیست آخه چیه جز درد و رنج در نهایت مرگ

خیلی بده که حتی موقع زایمانت یکیو نداشته باشی همراهت بشه یکیو نداشته باشی عید زنگ بزنه عزاداری کنارت ...

زنداییم الان پاش شکسته ، ۸ تا خواهر داره یکی شون نیومد مراقبش باشه با اینکه همه شون نزدیک هم هستن 

بالاخره اونام زندگی خودشونو دارن 

گله هم نمیشه کرد ، بالاخره وظیفه شون که نیست 

مامانم که خواهر شوهره ، رفت ۱۵ روز مراقبش بود ! 

یا خواهر خودم که اینقدر زحمتشو کشیدم ، الان یه لیوان آب دستم نمی‌ده 😂 

درد و دل هم هر چی بگم می‌ره به مامانم میگه !🤦🏻‍♀️ 

قدر تک فرزندی تو بدون ، به قرآن قسم هیچی تو روابط خواهر برادری نیست 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
من اصراری در تک فرزندی ندارم ولی خواهر بردار مادرم تا لحظه مرگ زجرش دادن سر ارثیه مادرم واقعا مظلوم ...

موافقم 🤌🏻 

من خودم تصمیم گرفتم بچه دار نشم ، اگر هم شدم فقط یکی ! 

چون از خواهر و برادر خیری به آدم نمی‌رسه 

زنداییم الان پاش شکسته ، ۸ تا خواهر داره یکی شون نیومد مراقبش باشه با اینکه همه شون نزدیک هم هستن با ...

حالا باز زن داییت از خواهرشوهر شانس اورد 

من از خانواده ی شوهر هم شانس نیاوردم .بخدا خرجش میکردم که فقط دوستم داشته باشه محبت میکردم بهش میگفتم مثل خواهر دوستت دارم با بدترین ضربه ها مواجه شدم 

شوهرمم میگه چیکار کنم اگه اسیبت زد تو ارتباطی نداشته باش....

اگه یه خواهر داشتم حتی بدتر از غریبه ها من اینطور محبت از این و اون گدایی نمیکردم ...

همون خواهری که میگی حای یه لیوان اب دستم نمیده از کل غریبه ها برات بهتره مطمعن باش

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا باز زن داییت از خواهرشوهر شانس اورد من از خانواده ی شوهر هم شانس نیاوردم .بخدا خرجش میکردم که ف ...

منم با اینکه خواهر دارم ولی مثل خودت همیشه دنبال یه خواهر بزرگترم که اون مراقبم باشه ، درد دل کنم باهاش و... 

همیشه ، خواهر دلسوز نمیشه ، مامان خودم با اینکه خواهر داره 

ولی با رفیق هاش صمیمی تره ! 

میگه به فامیل و آشنا نمیشه یه سری چیزا رو گفت ولی غریبه آدم راحتتره

الان من واقعا حریم شخصی ندارم ، تمام لباس هامو می‌پوشه 😂 

دست به وسایلم میزنه 

سر خوراکی دعوا مون میشه 😅 

منم دقیقا همینجور بودم اختلاف سنیم با خواهرم ۴ ساله ، چون من بزرگتر بودم مادرم خیلی مسئولیت بهم میدا ...

نه در این حد که مامانم بهش مسئولیت بده ولی کلا خودش به من محبت میکرد الانم تو زندگیش خیلی خیلییی به بچه هاش محبت میکنه

حرف شوهرتون حق هست و شما بدون دلیل واقعی (مثلا اینکه زایمان باعث مشکلات جسمی شدید برای شما بشه) نمی ...

اها شوهره اصرار میکنه وقتی میبینه زنش راضی نیست خودخواهی نیست؟؟؟ پس دیگه این زندگی اسمش زندگی مشترک نیست 

حالا تو فهمیدی قانعش کن بافههم

چی میگی؟

تو بازم نگرفتی چیشد؟🤣🤣

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
کاش من برمیگشتم ب عقب و دومی نمی اوردم.... الان شوهر من میگه سومی رو بیاریم بی عقل تن لش

😂😂🤌🏻 

2810