چون وقتی داری رابطه پر خطر برقرار میکنی یا جلوگیری دوتا روش هم زمان استفاده نکنی وقتی با همسرت مشکل داری یا شرایط نداری بذاری بچه تشکیل بشه بعد بری بکشبش چون اون لحظه باهم خوش بودن وهمه چی اوکی بوده بعدش یادشون بیفته ما تفاهم نداریم یا امکانات نداریم مسلما گناه هست
آدم بزرگ عاقل و منطقی علاج از قبلش میکنه نه که بشه بعد بگه من حالا چیزی نیس میرم میاندازم
سقط برای سلامت مادر بچه خطر داره ممکنه دیگه مادر نشه یا آسیب جدی نبینه مگه باباش چیش میشه اقلا وقتی بچه درست میکنی از لحاظ جسمی بهش فشاری نمیاد اقلا بیاد مسیولیت قبول کنه
تو اسلام هم میگن سقط حرامه گناهه بچه های که اینجور ازبین میرن اون دنیا میان جلو پدرومادر ومیشن حسرت براشون
شاید همین بچه بیاد برکت بیاره یا زن کی زن و مرد رو درست کنه البته نمیگم برن حامله شن که باهم خوب شن ولی وقتی شد دیگه باید به خیریت گرفت
استارتر عزیز من در جواب اون خانم گفتم این مطالب بالا رو نیای بگی به من توهین کردی من کلی گفتم
دیدم هر کی سقط کرده بعدا روحی به هم ریخته یا تو زندگیش چن گره بزرگ شده
من کلا قبول ندارم میگن ما باهم مشکل داشتیم رابطه داشتیم حالا نمیخوایم مگه مشکل یهو در عرض یماه به وجود میان دو نفر که تفاهم ندارن از قبل حوصله رابطه هم با هم ندارن اونم تو اون تایم کم که رابطه داری بعد میفهمی باردار شدی
بازم میگم استارتر کلی گفتم الان نیای هی بگی چرا گفتی اینجور اونجور