2777
2789
عنوان

تزوخدا دعاکنید حامله نباشم وگرنه مجبورم سقط کنم دلم نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 24 پست
ایشالا که نباشی اما اگه بودی به سقط فکر نکن. سقط جنین با کشتن بچه ده ساله هیچ فرقی نداره

مجبورم چون بخاطر ریزش مو دکتر قرصای هورمونی مردانه پروستات داده گفته حین استفاده نباید حامله شی ناقص میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا احتمال ریسک نداشتم ال دی مرتب خوردم جلوگیریمم چون قرصه پیشگیری نمکنم دیگ

نتیجه اعتمادبه قرص جلوگیریه من الان یسالش هست توبغلم خوابیده.

انشالله که حانله نباشی تامجبوربه سقط نشی.اگه مسکوکی ازالان شروع کن دمنوش خوردن

چرا سقط گناه هست ولی به دنیا آوردنش با وضعیت مالی شاید داغون یا نداشتن سلامت روان والد به این دنیا ب ...

چون وقتی داری رابطه پر خطر برقرار می‌کنی یا جلوگیری دوتا روش هم زمان استفاده نکنی وقتی با همسرت مشکل داری یا شرایط نداری بذاری بچه تشکیل بشه بعد بری بکشبش چون اون لحظه باهم خوش بودن وهمه چی اوکی بوده بعدش یادشون بیفته ما تفاهم نداریم یا امکانات نداریم مسلما گناه هست 

آدم بزرگ عاقل و منطقی علاج از قبلش می‌کنه نه که بشه بعد بگه من حالا چیزی نیس میرم می‌اندازم 

سقط برای سلامت مادر بچه خطر داره ممکنه دیگه مادر نشه یا آسیب جدی نبینه مگه باباش چیش میشه اقلا وقتی بچه درست می‌کنی از لحاظ جسمی بهش فشاری نمیاد اقلا بیاد مسیولیت قبول کنه 

تو اسلام هم میگن سقط حرامه گناهه بچه های که اینجور ازبین میرن اون دنیا میان جلو پدرومادر ومیشن حسرت براشون 

شاید همین بچه بیاد برکت بیاره یا زن کی زن و مرد رو درست کنه البته نمیگم برن حامله شن که باهم خوب شن ولی وقتی شد دیگه باید به خیریت گرفت 

استارتر عزیز من در جواب اون خانم گفتم این مطالب بالا رو نیای بگی به من توهین کردی من کلی گفتم 

دیدم هر کی سقط کرده بعدا روحی به هم ریخته یا تو زندگیش چن گره بزرگ شده 

من کلا قبول ندارم میگن ما باهم مشکل داشتیم رابطه داشتیم حالا نمی‌خوایم مگه مشکل یهو در عرض یماه به وجود میان دو نفر که تفاهم ندارن از قبل حوصله رابطه هم با هم ندارن اونم تو اون تایم کم که رابطه داری بعد میفهمی باردار شدی 

بازم میگم استارتر کلی گفتم الان نیای هی بگی چرا گفتی اینجور اونجور

مجبورم چون بخاطر ریزش مو دکتر قرصای هورمونی مردانه پروستات داده گفته حین استفاده نباید حامله شی ناقص ...

اینا قطعی نیست

این وقتا باید روش‌های جلوگیری خیلی مطمئن استفاده کرد

یا همزمان چند روش

گروه قرمز❤️ وزن