2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی ادم اجتماعیم شوهر ندارم ولی اگ داشتم متمعنم میرفتم با رفیقاش و زناش بیرون 

خب دوس دختر داره ب نظر من ایراد نداره ک میرم اشنا میشم خوشم اومد بازم میرم نیومد قطع میکنم

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

وا خب اونا دوران دوست دختر بازی شون هست و شما یک خانواده هستید معلومه که نباید بگردید 

ما که دوران نامزدی مون که بچه نداشتیم می‌خواستیم با کسی بریم بیرون هم سن ساله خودمون اگه بچه هم داشتن نمی‌رفتیم باهاشون مثل خودمون نامزد عقد بودن یا حداقل عروسی شون به تازگی ها گرفته شده بود

چرا

من اگه جای شما بودم میرفتم به نظرم تو زندگی زناشویی بهترین رفیق آدم همسرشه واینکه ادم گاهی اوقات دوست داره با دوستانش تفریح کنه اگه شما باهاش نری وشماتتش کنی یاد میگیره بهتون دروغ بگه یا با کسای دیگه این جمعها رو بره

وا خب اونا دوران دوست دختر بازی شون هست و شما یک خانواده هستید معلومه که نباید بگردید ما که دوران نا ...

شوهرش تمایل داره با دوستاش بگرده خوبه بیاد زنش رو بپیچونه تنها بره یا با دختر دیگه آشنا بشه با اون بره؟

من برام مهم نیس طرف دوست دختر رفیقشه یا زن یا نامزد به من ارتباطی نداره نمیدونم چرا بعضیا این مسئله براشون مهمه میترسن مثلا دوست دختر طرف به شوهرای تحفه اینا نخ بده😂😂😂😂😂

من فقط از ارتباط با آدمایی که نمیشناسم‌خوشم نمیاد و کار شوهرتون بی شک اشتباهه