2777
2789

کارهارو بین خودت و همسرت تقسیم کن 

هفته ۱ بار خونه رو تمیز کن 

غذا هم میتونی بخری و بعضی وقتا خودت درست کن نهایت با ظرفاش ۲ ساعت ببره روزی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارهارو بین خودت و همسرت تقسیم کن هفته ۱ بار خونه رو تمیز کن غذا هم میتونی بخری و بعضی وقتا خودت درس ...

من هرروز خونه رو تمیزمیکنم .فکرکنم وسواس گرفتم .حموم دستشویی رو یه روز درمیون میشورم .هرروز جارو میکشم طی میکشم .

من هرروز خونه رو تمیزمیکنم .فکرکنم وسواس گرفتم .حموم دستشویی رو یه روز درمیون میشورم .هرروز جارو میک ...

انقدر سخت نگیر 

از زندگی لذت ببر و به خودت برس 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

من هرروز خونه رو تمیزمیکنم .فکرکنم وسواس گرفتم .حموم دستشویی رو یه روز درمیون میشورم .هرروز جارو میک ...

واقعا لازم نیست اینقدر تمیز کاری دونفر آدم اید اونم که سرکاره 

بعدشم بچه بیاد کثیف کاری داره اذیت میشی 

به فکر جونت باش پس فردا چیزیت بشه هیچ‌مردی ادمو نگه نمیداره کلی هم منت میزاره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

واااای پس من چی با دو تا بچه ۳ و ۴ ساله  تو غربت هر چقد خونه رو تمیز میکنم برق نمیزنه همزمان با من یکی یدونه دستمال میگیرن دستشون من پاک میکنم اونا دوباره دستمالی دکوری کلا جمع کردم 

صبح ها پاشو دوش بگیر سشوار بزن ی آرایش ملیح.بعد به کارهات برسلازم نیست همیشه جارو بکشی جاهایی ک چیزی ...

ظرفشویی ندارمممم غذا هم اصلا غذای مونده نمیخوره هر وعده غذای تازه درست میکنم 🥲مامانم کنارم نیست کمکم باشه 

خانواده شوهرمم یه شب هم دعوت نمیکنم که یه نفسی بکشم