2777
2789
تو نمیخاد نسخه بپیچیاقای خاله زنکی که تو همه تاپیکا هست مجردی خوبه یا متاهلی بستگی به مردش داره

شمام هیچوقت اعصاب نداری 

پستای منو نخام ریپ بزنی باید کیو ببینم؟؟؟ 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه منم شوهر می‌خوام😂

من یک دونه ۱۵ سال کار دارم، خوش تیپ و پولدار و جنتلمن، از صبح تا شب سرکار و شب تا صبح هم جلوی فوتبال و توی اینستاگرام.بعید میدونم تا یکماه اول اصلا بفهممه صاحبش عوض شده چون اولا سرشو بلند نمیکنه بهت نگاه کنه دوما خیلی براش شهناز و مهناز مهم نیست، یکی باشه کارای خونه رو بکنه کافیه،اکازیونه    

من یک دونه ۱۵ سال کار دارم، خوش تیپ و پولدار و جنتلمن، از صبح تا شب سرکار و شب تا صبح هم جلوی فوتبال ...

شوهر خودتو داری میگی؟😂

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      •  آلفرودیت زنی که هم جنساش بهش حسادت میکنن ولی براش اهمیتی نداره  
خونه بابام چایی هم برام میریختن میاوردن😭

صبح ها پاشو دوش بگیر سشوار بزن ی آرایش ملیح.بعد به کارهات برس

لازم نیست همیشه جارو بکشی جاهایی ک چیزی ریخته بکش.

روزهای هفته رو واسه نظافت تقسیم بندی کن

خورشت زیاد درست کن بذار تو فریزر،قایمکی،بعد هر روز فقط پلو بذار

پلو تو پلوپز

ظرف ها رو ظرفشویی بشوره اگه داری.

سبزی خورشتی و فریزری جات و رب اینا رو از مامانت بگیر یا وقتایی که خونه شونی کمک بگیر

سخت نگیر 

قرار نیست همیشه خونه مرتب و تمیز و دسته گل باشه 

گاهی هم غذای حاضری بخورید زمین به اسمون نمیره 

بعدم برای کارات برنامه ریزی داشتع باش مثلا یه روز اشپزخونه یه روز حال یه روز استراحت یه روز اتاق خواب ها یه روز سرویس بهداشتی 

ماهی یه بار هم کمکی بیار  

صبح ها پاشو دوش بگیر سشوار بزن ی آرایش ملیح.بعد به کارهات برسلازم نیست همیشه جارو بکشی جاهایی ک چیزی ...

من میبینم بعضی وقتا خانمم خورشت درست میکنه یه مزه خاصی میده و به نظر میاد مونده پس نگو فریز میکرده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را