2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظرفشویی ندارمممم غذا هم اصلا غذای مونده نمیخوره هر وعده غذای تازه درست میکنم 🥲مامانم کنارم نیست کمک ...

شما چندتا غذا همزمان به اندازه ۲-۳وعده درست کن 

یک در میون غذای جدید بخوره ( باید عادتش بدی بهش بگو نمیتونم هر روز پای گاز بایستم کمر و گردنم درد میگیره بقیه خانه دار ها هم همینکارو میکنن) 

با این وضعی ک شما گفتی حق داری 

خونه رو هر دوهفته یکبار جارو کن

دستشویی حموم اینا هم هرماه یکبار 

گردگیری هم هر دو هفته یکبار 

شوهرت عادت بده بهش بگو خودت هم مشغله داری میخوای برای خودت وقت خالی داشته باشی با این بهونه چندتا کلاس ثبت نام کن یا درستو ادامه بده 

ظرفشویی ندارمممم غذا هم اصلا غذای مونده نمیخوره هر وعده غذای تازه درست میکنم 🥲مامانم کنارم نیست کمک ...

ببین کجای کارت ایراد داره شاید زیادی حساسی

همسر منم غذای مونده نمیخوره و من هر وعده درست میکنه اما کلی وقت اضافه دارم

باشگاه میرم

پیاده روی

خونه مامانم و ..‌‌‌

البته من ۷ بیدار میشم بچه کوچیک هم دارم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
شما چندتا غذا همزمان به اندازه ۲-۳وعده درست کن یک در میون غذای جدید بخوره ( باید عادتش بدی بهش بگو ن ...

اینجوری که خونه رو گند میگیره

میتونه هفته ای ۳ بار تمیز کاری کنه یت مثلا یه روز جارو یه روز دستمال یه روز طی

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

ازدواج رو منسوخ کنید بره پی کارش از هر لحاظ با عقل جور در نمیاد خانوم تا اخر عمر ظرف بشوره

خانوما باید ملکه باشن به تخت بنشین چندتا گماشته ام اطرافشون باشه بادشون بزنن 

مردا باید برن کار کنن 

در اصل ظرف شستن و جارو کشیدن واسه مرداس 

تا دیر نشده همه کنسل کنید حیف میشید همگی 

باید بهت توصیه کنم که با صبح تاشب شستن رفتن عزیز شوهر نمیشی باید به خودت برسی دلبری کنی هومد خونه بهش برسی وقت بگذرونین باهم درکنارش کارای خونم به اندازه اینجوری پیش بری طی چندسال دلزده میشین اززندگی باهم

کاربری دست دونفر
ازدواج رو منسوخ کنید بره پی کارش از هر لحاظ با عقل جور در نمیاد خانوم تا اخر عمر ظرف بشورهخانوما بای ...

حالا یاد یه حرفی از یه آقای روانشناس افتادم مرد بیرون کار میکنه پیشرفت میکنه و از لحاظ مالی ارتقا میدا میکنه زن هم در کنار کارهای منزل باید خودش رو ارتقا بده و فقط نچسبه به کار منزل که هیج ارزشی نداره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.