2777
2789

مرد خوبیه

چون با بقیه مثل خواستگار خواهرم که مقایسه اش کردم با خودم گفتم چقد این مرد بامحبت و مظلوم و زن دوستیه و من چقدر قدرنشناسی میکنم

اشکالش اینه باریک و لاغره و نمیتونم چاقش کنم.قدبلندم نیست.هم قد منه تقریبا.منم مرد هیکلی دوست دارم که این نیست.

حالا چند وقته خیلی دلش بچه میخواد

من بچه اولمو تو عقد انداختم

نمیدونم با این حسی که بهش دارم اقدام کنم یا نه

بچه باعث میشه بیشتر دوست بدارمش یا نه

داره میشه ۴ سال که ازدواج کردیم

خیلی احساساتم عجیب میشه یه وقت ها و در نوسانم

خودت چاقش نکن بفرستش باشگاه مکمل مصرف میکنه زود حجم میگیره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چی شد انتخابش کردی؟

نمی‌دونم والا آدم عاشق کسی باشه اصلا میگه قربون دست و پای بلوریت برم مادر

برای بچه ام به خدا میگه کاش شبیه عشقم بشه بچم حالا هر چقدرم خودش خوشگلتر باشه🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چقدر ترسناک تفکراتت طفلکی شوهرت بخدا دلم براش سوخت یک شوهر میخوای گنده باشه خوشکل قد بلند بعد روانی و خیانتکار و کثافت باشه مثل شوهر من ؟ کاش من یک شوهر خوب گیرم میومد 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
2810