2777
2789
عنوان

ظاهر شوهرمو دوست ندارم و به دلم نمیشینه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خوشی زیاده اتفاقا لاغرا سالمنشوهر من هیکلیه یکسره مریضهخداروشکر کن

منم یکی میشناسم هیکلش ورزشکاریه اما دائم کمر و دست همه اش درد میکنه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

قد همسرت چنده

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

که بعد از زنش متنفر بشه ؟ اگر یه مرد به یه زن می‌گفت عزیزم قیافت چنگی به دل نمیزنه میخوای ازت خوشم ب ...

وقتی هر راهی ایی گفته .میگه نه

شما بگو چیکار کنه ازش متنفر نشه 

ظاهر مهمه

ایشون داره به ادامه دادن یا ندادن فکر میکنه

پس باید شوهرش به خودش بیاد

یه بار بهش بگو رک من از ظاهرت خوشم نمیاد اگه دوستم داری تغییرش بده

اگر من کسی بهم این حرفو بزنه تا آخر عمرم از دلم بیرون نمیره ، خانم محترم ای بسا یه زن بعد دوتا بارداری نه هیکل براش بمونه نه زیبایی نه پوست و مو ،خب همسرش باید چیکار کنه؟ ما باید قلب همدیگرو دوست داشته باشیم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
وقتی هر راهی ایی گفته .میگه نهشما بگو چیکار کنه ازش متنفر نشه ظاهر مهمهایشون داره به ادامه دادن یا ن ...

چرا شوهرش به خودش بیاد؟ عزیزم چیکار کنه؟ قدشو بلند کنه ؟ اگر استعداد چاقی نداره و هیچ جوره چاق نمیشه باید خودشو بکشه؟ 

اگر ایشون جدا بشن ازشون یکی دیگه با همین ویژگیا ممکنه عاشقش بشه پس اینکه ایشون به ادامه دادن و ندادن فکر میکنن گناه همسرش نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2810