2777
2789
عنوان

شوهرم یچه ننه س و چن روز قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 61 پست
حالا کاش بقیه نفهمن بخدا راضیم ولی میره بیرون همه میفهمن

مال منم همینه، حتی مطالبی که مربوط به منه رو هم میره میگه، برای همینه همه دوستامون حتی خانم‌ها هم به خودشون حق میدن از این « پرسش» کنن، چون میدونن من چیزی بروز نمیدم. بعد میگه من نمیتونم دروغ بگم، میگم‌خب باشه، مطلب منه تو غلط میکنی میکی، بگو برید از خودش بپرسید!

میدونی که، از نشانه های خودشبفته ها اینا هست. شوهر من شدید خودشیفته هست.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

شوهر شما برگشتن؟ هنوز قهرن؟

مال من زمانی از اتاقش بیرون میاد که من نباشم تو سالن. من سرماخوردم تمام امروز تو اتاقم خواب بودم، یه سر به من نزده، البته اتاق من مستر هم هست، منم اصلا بیرون نیومدم، الان اومدم دوتا آویشن بخورم، رفته چپیده تو اتاقش، خوابه. هوا هم لعنتی بارونه، نمیشه رفت بیرون

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.