2777
2789
عنوان

شوهرم یچه ننه س و چن روز قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بچه داریم شوهرم بی حیاس اگه حیا داشت عین مینشست مشکلمون حل میکرد

چرا خودت حال شوهرخواهرت رو نگرفتی؟

شوهرخواهر سر چی داد زد اصلا؟

شوهرت بچش رو دوست داره یا با اونم بی عاره؟

تا حالا شده محل ندی به شوهرت تو قهر؟ نتیجه چی شدع؟

مشاوره بردی عزیزم؟

به منم مشاور همین حرفی که به استارتر گفت، گفت!

دیگه فکر کن، قهر میکنه حتی حرفای خصوصی معذرت میخوام، واقعا معذرت میخوام، مسایل تو ش…ورتی  من رو هم رفته گفته پیش دوستاش! بهش گفتم به روش آوردم، قهر کرد!😐😐😐😐😐

این مردِ؟!

خدا لعنت کنه ننه باباشو با این بچه پس انداختن و تربیت کردن.

اینقدر دلم گرفته، اینهفته تصمیم دارم برم مشهد، با دل سییییییرررررر غر بزنم و درد و دل کنم و راه چاره پیدا کنم!

آرزو ندارم بمیره، خدا نکنه، ولی آرزو دارم سکته مغزی کنه، فعالیت نداشته باشه، ولی…. حتما بفهمه و حالیش باشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
به منم مشاور همین حرفی که به استارتر گفت، گفت!دیگه فکر کن، قهر میکنه حتی حرفای خصوصی معذرت میخوام، و ...

وایییییی چقدر بد مسایل خصوصی محرم خودشو به بگیه چرا میگه ببخشید ناراحت نشید ازم ولی خاک تو سرش عجب بی درک و نفهمیه

سلامتی و خوشبختی دخترم
وایییییی چقدر بد مسایل خصوصی محرم خودشو به بگیه چرا میگه ببخشید ناراحت نشید ازم ولی خاک تو سرش عجب ب ...

آره گفته، بدبختی اون آقا هم برای من خبر آورده. شوهرم باز دوباره اون آقا تو ماشینش سوار بود، اومد دنبال من، منم رسیدم خونه بخش پیامک زدم که « من بی شرف و بی غیرت نیستم که با این آقا دوباره همنشین بشم»، گفت تو بیخود مسئله رو درازه میدی!

حرف که میشه، میگه ما بهترین پدر و مادر دنیا رو داشتیم، گفتم معلومِ با این تربیتتون! انگار که ماها از زیر بته عمل اومدیم، پدر و مادر درست و حسابی نداشتیم. خدا مرگش بده، ننه باباش رو آویزون تو جهنم نگهداره، اینم ببره پیششون. از خداوند آرزوی سکته مغزی اش رو دارم، بشینه، ببینه، ولی نتونه حرکتی کنه. خدا لعنتش کنه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
وایییییی چقدر بد مسایل خصوصی محرم خودشو به بگیه چرا میگه ببخشید ناراحت نشید ازم ولی خاک تو سرش عجب ب ...

رفته درد و دل کرده. کلا همیشه از همممممه چیز ناراضی هست. اگه کاخ شاه رو با تمام امکاناتش بهش بدین، هرگز راضی نمیشه، برای همین خداوند همیشه مشکلات رو جلو واش میزاره، میگه تو ناراضی ای، بیا، مشکلات مال تو!

شاکر باشیم، که شکر نعمت نعمتمون افزون کند، کفر نعمت از کفمون بیرون کند!

آره گفته، بدبختی اون آقا هم برای من خبر آورده. شوهرم باز دوباره اون آقا تو ماشینش سوار بود، اومد دنب ...

وای عزیزم خوب زیاد دهن به دهن بشی گلم خدایی نکرده باید قرص اعصاب بخوری ولش کن دیگه زیاد به خودت فشار نیار خدا بزرگه.

عزیزم خدایی نکرده اینطوری عصبی بشی یه چیزت بشه میمونی زمینگیر میشی یکم بفکر خودت باش گلم

سلامتی و خوشبختی دخترم
به منم مشاور همین حرفی که به استارتر گفت، گفت!دیگه فکر کن، قهر میکنه حتی حرفای خصوصی معذرت میخوام، و ...

والا منم حتا مشهد رفتم گریه کردم   دس از قهر کردنش نکشید 

خدا لعنت کنه ننه باباشون رو با این بچه تربیت کردنشون!

خدا به شما و من صبر بده. درسته زدم به بیعاری، ولی خب نمیشه که، تو خونه هستیم، اون اتاق خودش من اتاق خودم. از صبح ندیدمش.

خدا لعنت کنه ننه باباشون رو با این بچه تربیت کردنشون!خدا به شما و من صبر بده. درسته زدم به بیعاری، و ...

حالا کاش بقیه نفهمن بخدا راضیم ولی میره بیرون همه میفهمن

2810