2777
2789
عنوان

شوهرم یچه ننه س و چن روز قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 61 پست
والا خودش که خیانت کردهبازم پرو رپرو هر روز قهر میکنه همیشه من باید کنار بیام و اعتراض نکنم

وای فدات شم خدا نکنه زنی خیانت ببینه از شوهرش سخته. خوب برای همین میگم قهر نمون مخصوصا شب جمعه ای گلم

سلامتی و خوشبختی دخترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندین ساله ازدواج کردم تواین همه مدت یه بار قهر کردرفت کوله برداشت تمام لباساشو ریخت توش چند بار گفتم زشته بشین مرد گنده گوش نداد رفت سه روزگذشت نه زنگ زدم نه هیچی شبش پیام داد خیلی نامردی چرا خبر نمیگیری گفتم وقتی انقد بچه ننه ای که قهر میکنی میری وقتی برات مهم نبوده که دیگران دعوا ما رو بفهمنن دیگه بقیه ش مهم نیست هرچی میشه بزار بشه یکم حرف زد و یکم گفت عصبانی بوذمو اینا شال و کلاه کرد برگشت سرجاش صدبار گفت ببخشید هیچ جا خونه ادم نمیشه 

وای فدات شم خدا نکنه زنی خیانت ببینه از شوهرش سخته. خوب برای همین میگم قهر نمون مخصوصا شب جمعه ای گل ...

والا من پیش قدم شدم  هزار بار ولی اقا اصلا اشتی نمیکنه  ناز میکنه

نگو گلم قهر اصلا برای زندگی مشترک خوب نیست مگه بچه بازیه عزیز

منم تمام تلاشم رو کردم، ناز کشیدم، حرف زدم، قربون صدقه رفتم، بخدا قهر میکنه طولانی، یه دست به آدم نمیزنه، معذرت میخوام مجبور شدم خودم رو بهش ارائه کنم، دیگه تا کجا یه زن تحمل داره؟ مرد نباید ناز میکشید؟ مال ما چرا اینجوریِ؟!

بره زیر قبر، پیش ننه باباش! من که ازش گذشتم، فقط پولش رو میخورم و بس، چون غیر پول دادن و‌خرج‌کردن، هنر دیگه ای نداره!

شب جمعه هست، شب اموات، خدابیامرزی برای ننه باباشون گذاشته، خدا مرگش بده! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من چندین ساله ازدواج کردم تواین همه مدت یه بار قهر کردرفت کوله برداشت تمام لباساشو ریخت توش چند بار ...

والا  شوهر ناز نازی من هر چن وخ میره خونه یکی از فامیلا میخوابه  و اصلا غرورش اجازه نمیده اشتی کنه

2810