2777
2789
عنوان

شوهرم یچه ننه س و چن روز قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 61 پست

مال منم قهرو هست، بعد دست پیش هم میگیره. الان ۳ روزه قهر کرده، چرا؟ چون جلو درب باشگاه منتظر مونده!

خدا لعنت کنه ننه باباشو که همچین بچه ای رو تربیت کردن، انداختن به جون ما!

مال تو خونه رو ترک کرده، مال من از خونه بیرون نمیره، میره تو اتاق خودش، درب رو میبنده، نه حرفی نه حدیثی نه سلامی، نه علیکی، تحریم هم میکنه! خدا ننه باباسو در قعر جهنم آویزون نگه داره، اینم ببره ور دلشون. من که بیخیالم. البته که زندگی این مدلی، زندگی نمیشه، ولی خب، بعد نزدیک به ۸ سال زندگی، یادگرفتم که برم بیرون و سرحال و سرخوش باشم و محل نزارم بهش، اونقدر در قهر و افسردگی بمونه تا بمیره، به من چه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار بزارین با هم و قول بدین...که قهر کردن تو رابطه باشه ولی رفتن و غذا نخوردن و این چیزا نه!اون قهر ...

۴ ساله بش گفتم فایده نداره  اینقد منت کشی میکنم براش کادو و اینا میگرم ولی بچمش نمیاد اقا ناز نازی و اشتی نمیکنه

مال منم قهرو هست، بعد دست پیش هم میگیره. الان ۳ روزه قهر کرده، چرا؟ چون جلو درب باشگاه منتظر مونده!خ ...

من ۴ ساله تو این وضعم بخدا داغونم حس میکنم زن گرفتم نه شوهر کردم

۴ ساله بش گفتم فایده نداره اینقد منت کشی میکنم براش کادو و اینا میگرم ولی بچمش نمیاد اقا ناز نازی و ...

خب خیلی ببخشید ولی شما پرو کردی ایشونو 

بهش بگو قهر نکنه حرف بزنه،بگو دیگه تحمل قهر کردنشو نداری

بابا بزرگ من با ۷۰ سال سن هنوز مثل بچه‌ها قهر میکنه 

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
مال منم قهرو هست، بعد دست پیش هم میگیره. الان ۳ روزه قهر کرده، چرا؟ چون جلو درب باشگاه منتظر مونده!خ ...

نگو گلم قهر اصلا برای زندگی مشترک خوب نیست مگه بچه بازیه عزیز

سلامتی و خوشبختی دخترم

من ۴ ساله تو این وضعم بخدا داغونم حس میکنم زن گرفتم نه شوهر کردم

خانم شما باید برید ناز شوهرتونو بکشین اینقد اذیتش نکنین

آره حتما

یه کفش پاشنه تق تقی سایز ۴۴ هم براش بخریم، وقت مانیکور هم بگیریم.دنبال عکس شده بخدا، مردا شدن پرنسس ( دور از مردای واقعی)!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سعی کنید زودتر آشتی کنید زندگی رو خراب نکنید عزیزم قهر سردی میاره و سردی خیانت

والا خودش که خیانت کرده

بازم پرو رپرو هر روز قهر میکنه 

همیشه من باید کنار بیام و اعتراض نکنم 

2810