دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
☘️✨🌹☘️✨🌹☘️✨🌹☘️✨🌹☘️سی ام آبان : @tahaفاطمه۲۰۹۴ عزیزم ان شاءالله با واسطه حضرت زهرا (س) حاجت روا ...
خیلی ممنونم
انشاءالله همگی مون حاجت روا بشیم
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.