2777
2789
عنوان

هرکس فکر اقتصادیش خوبه بیاد تو

62 بازدید | 10 پست

خانوما با توجه به شرایط  الان خونه خریدن عقلانی هست ؟مشتری هست الان تو بازار اوضاع چطوریاس؟

کار درست الان چیه ؟

فقط سیاسی نگین بترکه فقط اقتصادی ممنونم 

اگر ملک جای خوبی باشه همیشه رشد قیمت داره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگر اینطوری فکر کنی که هیچی به هیچی ولی بازم پولم برسه زمین میخرم

یه مقدار پول داشته باشی طلا نگه میداری یا خونه بهتر رهن میکنی؟فرض کن خونه الانت خیلی افتضاح باشه و سختت باشه .صرفا بخاطر شرایط الان میگم وگرنه صد درصد خونه بهتر رهن میکردی

یه مقدار پول داشته باشی طلا نگه میداری یا خونه بهتر رهن میکنی؟فرض کن خونه الانت خیلی افتضاح باشه و س ...

من شرایط رو در نظر نمیگیرم پول داشته باشم خونه بهتر رهن میکنم روح وروانم در آسایش باشه 

دل شکستن هنر نیست ......
من شرایط رو در نظر نمیگیرم پول داشته باشم خونه بهتر رهن میکنم روح وروانم در آسایش باشه

درسته .ولی همیشه یه کم طلا داشتن هم امنیت هست برای روز مبادا خدایی نکرده اینم اسایش روح و روانه