2777
2789
عنوان

اساتید تخمک‌گذاری بیان

68 بازدید | 6 پست

من هشت روز پیش کیت زدم هاله انداخت و روزهای بعد هی پررنگ تر شد، کیتم تموم شد و دیگه نتونستم بخرم، 

از همون موقع تا ۴ روز پیش هم درد شدید زیر شکم سمت چپ و راست و کلا درد شبیه به پریودی داشتم ولی سه روز هست دیگه درد تخمک‌گذاری ندارم

حالا امروز ترشح سفیده تخم‌مرغی داشتم! 

الان گیج شدم😫

تخمک گذاری نکردم؟ یا قراره روزهای اینده باشه؟

اینم بگم اقدام هستم و سیکل نامنظم و نمیتونم بعد انعقاد نطفه رابطه داشته باشم، یعنی چند روزی هست دیگه اقدام نکردم به حساب ایکنه تخمک‌گذاریم تموم شده 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خب اون موقع تخمک گذاری بوده الان تموم شده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب اون موقع تخمک گذاری بوده الان تموم شده

پس اینکه میگن ۳۶ ساعت بعد تخمک‌گذاری یا حتی همون موقع تخمک‌گذاری ترشح سفیده تخم مرغی داری چی

در هر صورت فکر کنم شانسمو برا بارداری ااز دست دادم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اینکه میگن ۳۶ ساعت بعد تخمک‌گذاری یا حتی همون موقع تخمک‌گذاری ترشح سفیده تخم مرغی داری چیدر هر صو ...

نه اینطور نی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نگاه کنید کلا از ده روز بعد شروع پریود یک روز در میون یا دو روز در میون اقدام کنید. کیت و اینا رو بذ ...

اخه من نیاز به استراحت دارم بعد اقدام، تا اونجا ک احتمال بود اقدام کردم و الان دیگه استراحت

میترسم باز بفهمم توی استراحتم تخمک ازاد شده و اون دردای تخمک‌گذاری الکی بوده چون ترشح نداشتم اون‌موقع

اخه من نیاز به استراحت دارم بعد اقدام، تا اونجا ک احتمال بود اقدام کردم و الان دیگه استراحتمیترسم با ...

ببینید تایم طلای بین ،۱۰ تا ۱۴ روزه بعد پریوده

قبل و بعدش هم می تونید البته ولی خب این تاریخ ها بهتره

یه نکته هم اینه که اسپرم تا دو سه روز تو بدن نی مونه و لازم نیست همش اقدام داشته باشید هر چند روز یکبارم کافیه