2777
2789
عنوان

بچه ها برای فرم سلامت روان دانشگاه راستش بگم یا ن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 64 پست

با اجازه ی استارتر ی سوال دارم دوستان گل

دوستم امسال دانشگاه میره داره کارای ثبت نامشو انجام میده بعد بهم گفت برای معرف دانشگاه اسم تو رو دادم منم گفتم مشکلی نیست،،ولی برام سوال شد یعنی چی؟یعنی دانشگاهِ دوستم قراره با من کاری داشته باشه؟بهم زنگ بزنه در مورد دوستم تحقیق کنه؟آخه برای تحقیق یکم دیر نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بهترین شکل جوابشون رو دادم😁

رهگذر جان چون میدونم ادم خوش دلی هستی و فکر میکنی بقیه هم اینجور هستند دارم بهت میگم، عزیزم یادت باشه از گذشته و آینده و حالت هیچ‌کس قرار نیست خبر دار بشه، رفتی دانشگاه فکر نکن بهترین دوستت هم باید بدونه، کلمه ی نمیدونم را یاد بگیر به خصوص اینکه داری کادر درمان میشی، با کسی درد و دل نکن. هر موقع دلت گرفت بیا اینجا حرفت را بزن، به همکار و دوست و استاد قرار نیست چیزی بگی🌹

چون رشتت جوریه که با جون مردم سروکار داری در آینده به نظرم بهتره صداقت داشته باشی نمیدونم اینجا چرا ...

چون ممکنه برا استخدامیم بد بشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

کاربر منم جیرفت قبول شدم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی خواهش میکنم سوال دارم خیلی مهمه

چش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اگه بخوای عادل باشی راستشو بگو اما قطعا برات دردسر میشه

عدالت توی این جامعه نیومده رفیق 🥺

وای نه اصلا نگو اون مقطع حالت خوب نبوده تموم شد رفت

نگفتم گل 🥰🩵

میگم برای شیمی چه منبعی خوندی؟

مصلایی عشفم