2777
2789
عنوان

بچه ها برای فرم سلامت روان دانشگاه راستش بگم یا ن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فرمشو دارم ولی فقط معاینه چشم و گوش و اینا داش فک کنم چیزی راجب خودکشی ندیدم که🤷🏻‍♀️

از تو فرم سلامت جسم بوده روانم داره هنوز ندیدی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ن نمیگم ولی اگ بگی چی میشه ؟؟

یه مقدار گیرن

مخصوصا تو رشته هایی ک با جون مردم سر وکار داری

کلی بگیر ببندم داره میفرستن چنتا مرکز اینا و روت زوم میکنن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ببین عزیزم اگه دانشگاه از سابقه ی خودکشی یا افسردگی الانت خبردار بشه بعدا فکر نکن میشینن میگن آخی گناه داره بیشتر درکش کنیم یا هواشو داشته باشیم، اصلا اینطور نیست و زندگی و محیط واقعی خیلی بیرحمه اگه بفهمن همونا فردا بهت کار نمیدن دقیقا مثل قد واسه فوریت پزشکی که به خاطر این مورد خیلی بی رحمانه ردت کردن خدایی نکرده از افسردگی، شرایط بد خانوادگی یا خودکشبتم مطلع بشن یا بهت کار نمیدن یا بی رحمانه علیهت استفاده میکنند،حتی اگه به بهترین نحو کارتم انجام بدی بازم با همین سلاح اعتماد به نفستو ازت میگیرن.از بهمن ماهم رفتی دانشگاه از ناراحتی و رنج و درد شده برو یه جای خلوت فریاد، بزن داد، ضجه بزن و.... ولی پیش هییییییییچکسی دردو دل نکن نگو این دوست صمیمیم هست خیلی گله با همه فرق داره چون وقتش که برسه یا خلاف میلش زفتار کنی رازت و درد و دلات فاش میشن. فاطمه جوون لطفا رشته ی تحصلیتم از روی مشخصاتت بردار و دیگه اصلا اسم دانشگاهتم توی نوشته هات نیاز حتی شده صفحه های قبلیتم که اسم دانشگاه رو اوردی بگو نی نی یار پاکشون کنه چون راحت شناسایی میشی. بزار تو نی نی سایت هویتت شناسایی نشه تا هر موقع دلت خواست بیای اینجا دود و دل کنی بدون اینکه نگران چیزی باشی. 

یه مقدار گیرنمخصوصا تو رشته هایی ک با جون مردم سر وکار داریکلی بگیر ببندم داره میفرستن چنتا مرکز این ...

اوه 😅😅 همه رو خوب میزنم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اوه 😅😅 همه رو خوب میزنم

کار خوبی میکنی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ببین عزیزم اگه دانشگاه از سابقه ی خودکشی یا افسردگی الانت خبردار بشه بعدا فکر نکن میشینن میگن آخی گن ...

قربونت برم من عزیزه دلم  ن مگ خرم راستش یگم میخواستم ببینم فقط اگ راستش بگم چی میشه ولی واقعا عاره دو روز دیگ استخدام نمیکنن ....

چشم اجی گلم مرسی ک بهم گفتی دیگ حواسم هست راست میگی 🥺🥺

بازم ممنونم ازت 

در آینده خدایی نکرده برام مشکلی پیش نیارن ک استرس میگیرم ...همه رو خوب میزنم صداقت توی این مملکت نیومده

کار خوبی میکنی

🫂💚

ببین عزیزم اگه دانشگاه از سابقه ی خودکشی یا افسردگی الانت خبردار بشه بعدا فکر نکن میشینن میگن آخی گن ...

گفتم شاید اگ راستش بگم انتقالی بدن بهم بیام شهر خودم ..... 

کار خوبی میکنی

تنها دلیلی میدونی گفتم راستش بگم چی بوو گفتم شاید انتقالی بدن بیان شهر خودم ولی فک نمیکنم بدتر میشه

تنها دلیلی میدونی گفتم راستش بگم چی بوو گفتم شاید انتقالی بدن بیان شهر خودم ولی فک نمیکنم بدتر میشه

نه قربونت نکن عزیزم

یادته گفتی واسه فوریت پزشکی واسه خاطر قد ردت کردن الان اگر بهشون بگی دوباره سرت میاد الان نه چن سال دیگه کار بهت نمیدن تو طول تحصیلتم هی نگرانی روت زومن

اره من راستشو گفتم اون سال یادمه از کلاس ۳۰ نفره ۱۵ نفرو ارجاع دادن روانشناس دانشگاه.هیچیم نشد

ممکنه بشه ازش استفاده کرد و انتقالی گرفت شهر خودت ؟؟؟ 

بعدش مشکلی برای درست پیش نیومد؟؟؟