2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان پسر من چهار سال و هشت ماهشه تاخیر گفتار داره کلمه و جمله میگه درخواستشو بیان میکنه اگه بپرسم کجا رفته بودی میدونه و میگه یا بگم داری چیکار میکنی میگه سه هفته اس رفته مهد سه تا شعر یاد گرفته اعدادو رنگها اسم حیوانات و میوه ها و غذا ها و خیلی چیز های دیگه رو میدونه گفتار درمانی هم میبرم گفته تاخیرش به خاطر کم توجهیه و تمرکزش کمه بیشتر مشکلش توی سوال و جوابه دائم حرف میزنه و سوال میپرسه ولی اینکه بشینه یه ماجرایی رو تعریف بکنه نداره فقط اگه مثلا بپرسم امروز توی مهد چیکار کردی میگه نقاشی کشیدم دیگه کانل توضیح نمیده اینم بگم که گوشی از بچگی خیییییلی زیاد نگاه کرده و از وقتی گوشیو ازش گرفتم حدود دوماهه خیلی بهتر شده کسی از شما بوده بچش این مشکلو داشته باشه ؟میترسم به سوالات که تو سنجش میپرسن نتونه جواب بده

ماشالا خوبه دیگه..کم کم راه میفته..از بچه چ توقعاتی داری..دوست داری مثل باباش صحبت کنه

اخه تو گوگل دیدم یه سوالای سختی تو سنجش میپرسن که من خودمم به زور اونا رو بلدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.