2777
2789
عنوان

اسم شوهرمو باید میذاشتن نیشعلی

222 بازدید | 8 پست

قهریم باهم تازه داشت یه کوچولو میونمون خوب میشد ولی انوز عذرخواهی نکرده ازم ناهار چلوگوشت گذاشته بودم واسه خودش غذا کشیده اومده میگه معلومه ها واسه منم پختی گفتم نه واسه شامم بود تو داری میخوری

بعد میگه ببخشید مگه اینجا هتله ناهار چلوگوشت شام چلوگوشت منم گفتم همش واسه خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته شوهرت حرفی زده که شاید ناخوشایند بوده ولی تو میتونی اون حرف رو نقطه قوت خودت کنی نه اینکه لجبازی کنی و اوقات تلخی بشه

مثلا بگو اره خب مگه ما جز همدیگه کی رو داریم

با تکرار این مدل حرف ها هم رابطه  تون صمیمانه تر میشه، هم توی ذهن شوهرت جاذمیوفته که تو هواشو داری پس اونم هواتو داشته باشه

سیاست همیناست عزیزم😍🥰

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
درسته شوهرت حرفی زده که شاید ناخوشایند بوده ولی تو میتونی اون حرف رو نقطه قوت خودت کنی نه اینکه لجبا ...

آخه ما الان با هم قهریم اون میخواست منو بزنه

الان جای اینکه یه چیز بگه دل منو به دست بیاره اینو میگه

آخه ما الان با هم قهریم اون میخواست منو بزنهالان جای اینکه یه چیز بگه دل منو به دست بیاره اینو میگه

اشکالی نداره عزیزم تو با رفتار خوب جذبش کن که دیگه کارتون به قهر هم نکشه

قهر کردن خوب نیس بچه بازیه

منطقی باهم گفتگو کنید

اگه کم کم یاد بگیری حاضر جواب باحالی بشی به زندگیت کمک میکنی

یعنی حرفا و تیکه هاش برو بجای اینکه با خشم جوابشو بدی با سیاست جواب بدی

یه مدت برای حرفایی که میزنه در حد ۵ ثانیه فکرکن و یه جواب باحال بده به خودتم خوش میگذره

فک کن دوران دوستیه و دوس پسرته میخوای کل کل باحال به دور از خشم بکنی، میخوای دلشو ببری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch