2777
2789
عنوان

متاهلا اونایی که شوهر بچه ننه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست
نمیدونم عزیزم اونقدر تحت فشارم گاهی حس میکنم دیگ نمیتونم ادامه بدم الان توشرایط، سختی هستم خانوادم ک ...

من چیزی نگفتم خودش بچیزی پیدا کرد 

منم با اینکه یکسال نشده عروسی کردم حس میکنم از زندگی سیرم همش استرس دارم حالم بده من خیلی بدبختم هیچکی نمیتونه جای من باشه😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی بارها شده به خاطر خانوادش منو زده

اها 

خب چی بگم بهش خرف زدن فایده نداره که 

الکی به دروغ میگه تو میتونی بین انگشتای دستت انتخاب کنی؟ یا من همه برام مهمن هیچکی مهم تر نیس ازین حرفا 

ولی خب توی عمل اونا هزار پله مهم ترن اصا دست و پاش میلرزه بهش زنگ میزنن سریع میره به خدمتشون یا اینکه تا حالا تنهایی تفریح نرفتیم دست و دلش نمیره دوس داره فقط با اونا باشیم

من چیزی نگفتم خودش بچیزی پیدا کرد منم با اینکه یکسال نشده عروسی کردم حس میکنم از زندگی سیرم همش استر ...

درکت میکنم عزیزم منم نگفتم ولی چون فامیلیم خیلی مسائل زندگیم میدونه 

اها خب چی بگم بهش خرف زدن فایده نداره که الکی به دروغ میگه تو میتونی بین انگشتای دستت انتخاب کنی؟ یا ...

بچه ننست و واقعیت اینه که این افراد هیچ وقت نباید ازدواج کنند و خانواده تشکیل بدن چون وقتی تصمیم میگی به ازدواج باید بدونی اولویتت قراره زنت باشه بعد بچت بعدن خانوادت وگرنه بچسبی ور دل ننت خیلی بهتره و دختر مردم رو بدبخت نمیکنی

شوهرمنم یه بچه ننه احمقه تا حدی که به خاطر مادرش یک ماهه بهم دست نزده ، دارم همش مادرشو نفرین میکن ...

مامانش بهش کفته با زنت نخواب ؟

مامان اینم همش‌میک تحقیرش کن بهش محل نده یا جایی تیرش اینم همرو‌ اجرا میکنه 

مامانش بهش کفته با زنت نخواب ؟مامان اینم همش‌میک تحقیرش کن بهش محل نده یا جایی تیرش اینم همرو‌ اجرا ...

نه اون نگفته ولی چون نرفتم پیش مادرش داره اینجوری تلافی میکنه خاک برسرش کنن

بچه ننست و واقعیت اینه که این افراد هیچ وقت نباید ازدواج کنند و خانواده تشکیل بدن چون وقتی تصمیم میگ ...

الانیه سوال دارم

شوهرم که چس کرده من برم طرفش کنارش دراز بکشم؟

منت کشی که نمیکنم 

یا نرم؟

اخه نرم هم پا میشه میره خونه ننش یا منو بزور میبره بعد اونجا اذیتم میکنه

الانیه سوال دارمشوهرم که چس کرده من برم طرفش کنارش دراز بکشم؟منت کشی که نمیکنم یا نرم؟اخه نرم هم پا ...

نرو خونه ننش هم نرو خودت رو بینیاز ازش نشون بده خودتو با یه کاری مشغول کن انگار اصلا واست مهم نیست بود و نبودش 

نرو خونه ننش هم نرو خودت رو بینیاز ازش نشون بده خودتو با یه کاری مشغول کن انگار اصلا واست مهم نیست ب ...

احساس میکنم داریم از هم دور میشیم 

یه کلوم حرف نمیتونی کلا هم بزنی تا شروع کنیم اوضاع همینه همش قهریم :)

اخه بدبختی کاری هم نیس بکنم