2777
2789
عنوان

متاهلا اونایی که شوهر بچه ننه دارن

216 بازدید | 29 پست

من از روز اول همیشه شوهرمو ترجیح میدادم به خانوادم اونم اینو فهمیده بود ولی خودشو تغییر نمیداد که مثل من منو به خانوادش ترجیح بده تا اینکه منم دیگه خانوادمو ترجیح دادم بهش

بارها شده به خاطر خانوادش منو زده و این بینمون نیاز به گفتن نداره که اولویت اولش اونا هستن 

حالا امروز با پرروی اومده با من نشسته داداشمو مسخره میکنه و انتظار داره مثل قبلنا منم بهش حق بدم و بگم اره تو درست میگی منم بدجور حالشو کرفتم اخه عقده رو دلم مونده بود از بس جلوی خانوادش بهم بی احترامی کرده و اونارو ترجیح داده بهش کفتم گذشت اون زمانی که حقو به تو میدادم الان حق نداری درباره خانوادم حرف بزنی کسی بیاد این حرفارو بزنه که خودش بخاطر خانوادش زنشو نزده  باشه 

حالا بدجور حالش گرفته شده احساس مبکنم عقده ای ترش کردم هم پشیمونم هم دلم خنک شده کار‌خوبی کردم؟

چ با یه حرف قهر ورچوسونده

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بخاطرشوهرمبارهاتوروی خانوادم موندم البته اینم بگم حمایتی ازخانواده ندارم وخانوادم خیلی جاها ابرومو بردن دلم خوش بودشوهرم هوامو داره تااینکه دیدم تواین شرایط ک تنهام شوهرم پشتم ولی اون خانوادش هرحرفی بزنن هربلایی سرمبیارن اخرش میگ توعرمیزنی توروانی خانوادم مشکلی ندارن چیزی نگفتن بااینکه میدونه چطورین پشتشون

اخه این آدم خیلی لجباز و بدجنسه میترسم از این به بعد بیشتر باهام بدی کنه و بیشتر بره سمت اونا

همچین شوهری میخوای چکار وقتی هیچ ارزشی برات قائل نیست 

البته ببخشیدا

با این احساس تنهایی و بی کسی مون چیکار کنیم؟

نمیدونم عزیزم اونقدر تحت فشارم گاهی حس میکنم دیگ نمیتونم ادامه بدم الان توشرایط، سختی هستم خانوادم کاونطوری شوهرمم درک نداره تواین شرایط کنارم باشه ولی باززندگی خودمو ب خانوادم ترجیح میدم چون خانوادم بی ارزشم کردن توام بچسب ب زندگیت ولی دیگ ازخانوادت چیزی نگو ک سواستفاده کنه یهت طعنه بزنه