2777
2789

حتما باید جاشدسرد باشه؟

اگ تو شیشه نوشابه بزارم طوری میشن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

توی همون گونی هم ک هست ۴تا حبه سیر و دوتا لیوان نمک و ۴تا برگ اکالیپتوس یا برگ بو بذار روش هیچیش نمیشه- چندساله همین کارو دارم میکنم برنجهامم ن بو میدن ن سوسک بهشون میفته

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو از یه گیلانی بشنوید

برنجی که سر سال نرسیده حشره میزنه رو بهتون انداختن . اگه برنج گیلان یا مازندران میخرید (یعنی برنج خارجی نباشه)ولی یه سال نشده حشره میزنه یعنی برنج امسال نبوده 

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 
توی همون گونی هم ک هست ۴تا حبه سیر و دوتا لیوان نمک و ۴تا برگ اکالیپتوس یا برگ بو بذار روش هیچیش نمی ...

همه اینارو قاطی کنم تو شیشه بریزم طوری میشه؟هوا بهش نخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
اینو از یه گیلانی بشنویدبرنجی که سر سال نرسیده حشره میزنه رو بهتون انداختن . اگه برنج گیلان یا مازند ...

برنج امسالی باشه بهتره؟ 

اگ حشره بزنه یعنی کهنس؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین بزار زیر کابینت، منظورم روی سرامیکاس، فضای بین سرامیک و کابینت، من گذاشتم و اولین دفعه س پشه ...

بریزم تو شیشه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عالیهمن تو شیشه نوشابه می ریزم دیگه جوجو نمیزنهحتی توس جوجو ازقبل هم داشته باشن می میرن

ممنونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برنج امسالی باشه بهتره؟ اگ حشره بزنه یعنی کهنس؟

اره حشره بزنه یعنی کهنه اس ، برنج امسال همون سال حشره نمیزنه ، و اینکه توی بطری بریزید اوکیه خراب نمیشه

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 
همه اینارو قاطی کنم تو شیشه بریزم طوری میشه؟هوا بهش نخوره

ن طوری نمیشه بریز

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اره حشره بزنه یعنی کهنه اس ، برنج امسال همون سال حشره نمیزنه ، و اینکه توی بطری بریزید اوکیه خراب نم ...

سیر خشک بزارم ؟ یا سیر تر،؟ اگ سیر تر بزارم کپک نمیزنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40