2777
2789
عنوان

خون پس زدن قلب جنین

53 بازدید | 5 پست

کسی تو اکوی قلب جنین گفتن ک قلب بچش خون پس میده؟؟میشه بگید بچتون سالن بود قلبش یا نه؟؟خاهش میکنم هرکز تحربه داره بهم بگید

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
نشنیدم تا حال ولی به نظرم دکتر زنانت میتونه خیالتو راحت کنه به من گفت بطنش یه سوراخ داره دوباره تو ۲ ...

واس منم دوتا سوراخ داره گف تا زایمان بسته میشه..فقط این برگشت خونو گفت ترسیدم هفته دیگ بازم واس کنترل میرم دعا کن سالم‌باشه

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سالمه عزیزم چند هفته هستی؟ من ۱۸ هفته رفتم اکو ویزیت بعدیم میشه ۲۲ هفته

من ۱۷ هفته و ۵ روز رفتم اکو..گف دفعه بعد۲۲ هفته بیا..الان خودم ۲۱ هفتمه

من ۱۷ هفته و ۵ روز رفتم اکو..گف دفعه بعد۲۲ هفته بیا..الان خودم ۲۱ هفتمه

عزیزم پس خدا رو شکر خیلی فرصت داره نی نیت که خودشو کامل کنه 😍 روزی یه انار با سیب بخور و نگران نباش دکتر زنانت خیالتو راحت میکنه