2777
2789

اگر آره هزینه ها چنده برای مهد و پیش دبستانی دولتی 

ماهیانه هست پرداختش یا تا آخر سال باید فلان قیمت داد و اینکه چقدر هست کلا هزینش

برای مهد و پیش دبستانی غیر دولتی و غیر انتفاعی هزینه ها چنده ماهیانه هست یا سالانه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نداریم طرف ما پیش دبستانی ۱۰ ۱۱ هست 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
مهد یا پیش دبستانی دولتی نداریم این قیمت ک گفتید سالانه هست؟

بله البته ما جای کوچیکیم خوبش اینه فامیلمون شهر بزرگه میگه ۲۰ و ۲۵ خوب در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
اینکه گفتید غیر دولتی هست یا غیرانتفاعی

دولتی نداریم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غیر دولتی همون غیر انتفاعی میشه ؟

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه گفتید غیر دولتی هست یا غیرانتفاعی

عزیز،پیش دبستانی کلا غیر دولتیه ولی بعضی کلاسها توی مدارس  دولتی تشکیل میشه فکر کنم ماهانه حدود ۷۰۰تومن میگیرن واونا که توی مهدشون پیش دبستانی دارن یاتوی مدارس غیر دولتی هستن قرداد میبندن از سالی ۷تومن اینجا هست تا ۱۷تومن 

دخترمنو اول گفتن ۱۴تومن بعد چون شاگرد دوسار گذشته هم بود تخفیف داد ده تومن گفت البته من ماهانه پرداخت مبکنم

عزیز،پیش دبستانی کلا غیر دولتیه ولی بعضی کلاسها توی مدارس دولتی تشکیل میشه فکر کنم ماهانه حدود ۷۰۰ت ...

دخترتون تو مدرسه هست مهدش 

کلا تا آخر سال ۱۴بود؟

2810