2777
2789
عنوان

بقایای سه میلی رو کسی عمل کرده

52 بازدید | 10 پست

خانوما، بقایای ۳ میل دارم ، خودم اصرار دارم بعد از ۳ ماه که نیفتاده دکتر هیسترو کنه درش بیاره ، اما دکترم خیلی تمایل نداره میگه میفته 🥺 کسی تجربه مشابه داره ؟ الان ۴ امین پریودمه و تا الان که دفع نشده 🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش باردار شدین؟

دقیقا یادم نیست چند میل بود ولی تو رحمم دورش هاله جمع شده بود ودرد پهلو و شکم زیادی داشتم و بخاطر همین دکترم گفت باید هیسترو بشم ،چون بچه هم نمیخواستم  ،جلوگیری کردم دیگه باردار  نشدم

نمیدونم چیه

دستور زاج و عسل و روغن زیتون 👇👇👇👇

✔️زاج سفید حتما باید با مصلح مصرف شود.

✔️مصلح زاج روغن زیتون(روغن حیوانی) و عسل همزمان میباشد.

🤔چرا میگیم زاج حتما باید با این دو تا مصرف بشه؟

✅️چون روغن زیتون و عسل حمال زاج هستند و اگر یکی از آن دو نباشد اثری ندارد.

✔️زاج حتما باید حرارت ببیند.

✳️روغن زیتون مارک طارم یا انگیزه خوبه. ◀️حتما روغن زیتون ایرانی استفاده کنید

. ✳️عسل و روغن زیتون هم مصلح زاج است و هم مانع خارش ها و التهابات زاج میشه و همچنین کمک میکنه به قوت یافتن دیواره رحم،داخل تخمدان ها و انعطاف پذیری رحم برای خروج بیماری و مشکلات.

🤔چه کسانی میتوانند از این دستور استفاده کنند؟

1️⃣کسانی که مشکل بچه خوره یا بارداری پوچ دارند

2️⃣کسانی که کورتاژ کردن و بقایای جنین داخل رحمشون مونده 3️⃣کسانی که نزدیکی دردناک دارند

4️⃣کسانی که قاعدگی دردناک دارند

5️⃣کسانی که زیر دل و نافشون درد شدید داره هنگام قاعدگی 6️⃣کسانی که لکه بینی دارند طولانی مدت دارند

7️⃣کسانی که کیست دارند

8️⃣کسانی که میوم،فیبروم،آندرومتریوز ،پولیپ دارند

✔️افرادی که فیبروم میوم و آندرومتریوز دارند دچار جابجایی لگن هستند و لگنشون تراز نیست.(نشانه آنها👈کتف افتاده دارن یعنی یکی از کتفاشون افتاده،سینه هاشون ناترازه و در یک خط نیست و یا ممکنه اندازه سینه ها کوچیک بزرگ باشه،اندازه پاهاشون یکی نیست وقتی پاهاسون رو دراز میکنن یه پا کوتاه تره یا کف یکی از کفش ها سائیده تره،چماشون کوچیک و بزرگه،ابروها بالا پایینه) این افراد تا زمانی که جا اندازی لگن انجام ندن مشکلشون حل نمیشه. در فیبروم ،میوم و آندرومتریوز ممکنه دستور زاج رو انجام بدید و دچار خونریزی بشید،اگه کم خونی دارید حتما یکماه قبل از استفاده از دستور زاج ،خوراکی های خون ساز استفاده کنید ،لگن رو جابندازید و بعد از دستور استفاده کنید. و وقتی دچار خونریزی شدید صبر کنید تا میوم ،آندرومتریوز و فیبروم دفع بشه.

✳️شیوه استفاده از دستور زاج👇👇 از داروخانه اپلیکاتور کرم ژل بخرید(۳ بسته۶تایی) عسل روغن زیتون زاج سفید در دوران پریودی انجام نشه❌️❌️ اندازه یک نخود زاج بذارید داخل یک قاشق غذا خوری،شعله گاز رو روشن کنیدبا حرارت ملایم و قاشق را بالای حرارت بگیرید تا آب شود،بعد گاز رو خاموش کنید سرد که شد با دست پودرش کنید،یک قاشق غذا خوری عسل و یک قاشق مرباخوری روغن زیتون بریزید و هم بزنید و وارد اپلیکاتور کنید

✔️حتما قبلش لباس زیر و شلوار قدیمی وتمیز بپوشید و زیرتون پارچه یا ملحفه بذارید اپلیکاتور رو بذارید کنارتون کارهاتون رو حتما قبلش انجام داده باشید که دیگه بلند نشید شلوار و لباس زیرتون رو دربیارید سراپلیکاتور رو وارد واژن کنید تا انتها و سپس اپلیکاتور رو خالی کنید،تا چند دقیقه همینطور مستقیم بخوابید اگه از موادی که قاطی کردید باقی مونده برای شب بعد نگه ندارید و دور بریزید❌️

✔️خانم های متاهل اگر بعد از این یه ربع نیم ساعت بعد همسر درخواست رابطه داشت مشکلی نداره

✳️خانم های مجرد ۳ شب و خانم های متاهل ۷ شب این دستور رو انجام بدن

✔️این دستور برای کسانی که کیست شکلاتی دارند هم مفید است. بعد از ۷ شب زاج حذف میشه و فقط عسل و روغن زیتون بزنید خانم های مجرد به اندازه اولین بند انگشت حلقه دست چپشون روی اپلیکاتور علامت بزنن همین اندازه بذارن داخل واژن واپلیکاتور روتخلیه کنن،حتما یک بالش زیرتون بذارید تا این ترکیب به ته واژن برسه.

✔️کسانی که تنبلی تخمدان دارن حتما این دستور رو انجام بدن ✔️کسانی که باردار نمیشن بعد از یه دوره استفاده اقدام به بارداری کنن.

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق