2777
2789
عنوان

خلط خونی دماغ نوزاد

182 بازدید | 27 پست

خانما نوزادم یکماهشه دماغش گرفتع بود برا قطره ریختم و تمیز کردم داخل بینی شو 

بعد امروز بعد شیر خوردنش داشتم آروغشو میگرفتم یهو بالا اورد و مخاط دماغش با ی زره خون تو استفراغش بود 

خطرناکه؟؟؟؟

خدا بداند کافیست❤️

فک نکنم مخاط بینیش باشه

اگه بینیش زخم میشد از بیرون خون میومد

احتمال داره رفلاکس داشته باشه

گلوش سوخته باشه

ارومه یا بیقراره؟؟

کولیک داره؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نکنم مخاط بینیش باشهاگه بینیش زخم میشد از بیرون خون میومداحتمال داره رفلاکس داشته باشهگلوش سوخته ...

ن آرومه فقط موقع شیر خوردن یکم بی قراره 

بعد اینکه عین بلغم بود و ب تهش خون چسبیده بود بخاطر همون میگم برا دماغش بوده

خدا بداند کافیست❤️
فک نکنم مخاط بینیش باشهاگه بینیش زخم میشد از بیرون خون میومداحتمال داره رفلاکس داشته باشهگلوش سوخته ...

شیر خیلی کم میخوره کلا از موقعی سرما خورد اشتهاش خیلی کم شد الان همونقدی هم ک قبلا میخورد رو ب زور میخوره بعدشم دوباره بالا میاره 

استفراغشم پنیریه

خدا بداند کافیست❤️
حالا مطمئنی خون بود اگه حالش خوب و دیگه بالا نیاورد چیزی نیست اما اگه تکرار شد حتما ببر دکتر

اره بلغم خونی بود انگار 

بالا اورد و حالشم خوبه الانم خوابیده 

خدا بداند کافیست❤️
ن آرومه فقط موقع شیر خوردن یکم بی قراره بعد اینکه عین بلغم بود و ب تهش خون چسبیده بود بخاطر همون میگ ...

موقع شیر خوردن سرشو میکشه عقب؟؟؟

عکس مدفوعشو برام بفرست تا ببینم چشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اره بلغم خونی بود انگار بالا اورد و حالشم خوبه الانم خوابیده

شاید از التهاب گلوش بوده نترس چیزی نیست نوزاد اگه کوچکترین مشکلی داشته باشه با بی قراری وحشتناک و بی خوابی خودش قشنگ اطلاع میده 

موقع شیر خوردن سرشو میکشه عقب؟؟؟عکس مدفوعشو برام بفرست تا ببینم چشه

آره سرشو میکشه عقب و نفس کم میاره انگار 

رنگ مدفوعش سبز لجنیه با دون دون های سفید الان مدفوع نکرده عکسشو بفرستم عزیزم ببخشید

بچم شیر خشکیه 

خدا بداند کافیست❤️
شیر خیلی کم میخوره کلا از موقعی سرما خورد اشتهاش خیلی کم شد الان همونقدی هم ک قبلا میخورد رو ب زور م ...

سرماخورد؟

جایی بردی که سرماخورده باشه یا از کسی بگیره؟؟

چون با این علائمی که تو داری میگی بچت آلرژی داره و رفلاکس پنهان

شاید از التهاب گلوش بوده نترس چیزی نیست نوزاد اگه کوچکترین مشکلی داشته باشه با بی قراری وحشتناک و بی ...

آها ممنون عزیزم ن خوابش خداروشکر خوبه بی قراری هم نمیکنه فقط از موقعی سرما خورده شیرشو ک‌میخوره دوباره بالا میاره

خدا بداند کافیست❤️
سرماخورد؟جایی بردی که سرماخورده باشه یا از کسی بگیره؟؟چون با این علائمی که تو داری میگی بچت آلرژی دا ...

آره سرفه داشت و آبریزش بیمارستان بردم گفتن چیزی نیس تا تب نکرده نیارش همین 

رفلاکس هم که فکر کنم داره چون بعضی اوقات شیر از دماغش میزد بیرون ولی از وقتی ک شیبدار میخابونمش اوکی شده 

علایم رفلاکس پنهان چیه عزیزم؟؟ 

اگه رفلاکس داشت چیکار باید بکنم؟؟

خدا بداند کافیست❤️
سرماخورد؟جایی بردی که سرماخورده باشه یا از کسی بگیره؟؟چون با این علائمی که تو داری میگی بچت آلرژی دا ...

جایی نبردم شوهرم سرما خورده بود از اون گرفت 🥲

بعدشم شیر از دماغش اندازه ی قطره میزد بیرون زیاد نبود 

خدا بداند کافیست❤️
2810