2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
جواب ندادن تب نداشته تاحالا

سرش خیلی شلوغه دیرجواب میده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ب من گفت ختنه کن ختنه کردم ب مروردرست شد

خداروشکر

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا بچه خدا بهم دادیکیشون شیرخشک خوردیکی شیر خودمهردو کولیک دارن😔

اولی چندماهگی خوب شد؟

اولی چندماهگی خوب شد؟

اولی شیرخشک میخورد

هشت ماهگی دیگه هم کولیکش خوب شد هم تقریبا خوابش تنظیم شد

دومی شیر خودمو میخوره چهارماهشه هنوزم یکم کولیک داره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اولی شیرخشک میخوردهشت ماهگی دیگه هم کولیکش خوب شد هم تقریبا خوابش تنظیم شددومی شیر خودمو میخوره چهار ...

یمقدار خوراکتو رعایت کنی حله

لبنیات و مغزیجات و غذای نفاخ نخور

شکمشم با روغن زیتون ماساژ بده خییییلی تاثیر داره

بزن تو نت فیلم ماساژ شکمو ببین

یمقدار خوراکتو رعایت کنی حلهلبنیات و مغزیجات و غذای نفاخ نخورشکمشم با روغن زیتون ماساژ بده خییییلی ت ...

بله خوراک خیلی تاثیر داره واقعا

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ماهم بچه بزرگ کردیم و اذیتمون کرده ولی هیچوقت بهش خواب آور ندادیم، استامینوفونم من واکسن میزد میدیدم ...

شما چرا فکر میکنی که فقط خودت بلدی بچه بزرگ کنی و به خودت حق میدی به مادری که از روی ناچاری مجبور شده به جگرگوشه ش خواب آور بده حس عذاب وجدان بدی؟ 

منم دوتا بچه دارم که یکیش فوق العاده ناآروم بود. 6 ماه اول شاید درروز 3 یا 4 ساعت میخابیدم.با دوتا بچه کوچیک. اونم خوابی بی کیفیت

ولی نه یکبار به بچم خواب آور دادم و نه کسی که اینکارو کرده شماتت میکنم. چون من جای اون نبودم

شما هم اگه دلت برا اون بچه میسوزه(که قطعا دلسوزیت بیشتر از مادر اون بچه نیس) بهتره با لحنی بهتر راهنماییش کنی که چه کاری بهتره نه که بیای از بچه داری خودت تعریف کنی... مثل همین تاپیک که هدفش کمک به اون خانم هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
شما چرا فکر میکنی که فقط خودت بلدی بچه بزرگ کنی و به خودت حق میدی به مادری که از روی ناچاری مجبور شد ...

به همون دلیل ک شما ب خودت اجازه دخالت میدی و فک میکنی خیلی میفهمی، بچه مگه فرقی داره ک بچه من با بچه اون خانوم تفاوت کنه ، فقط ی نظر میدی ک یچیز گفته باشی. کسی ک این کار نکرده باشه انقد جبهه نمیگیره 

به همون دلیل ک شما ب خودت اجازه دخالت میدی و فک میکنی خیلی میفهمی، بچه مگه فرقی داره ک بچه من با بچه ...

حالا شما چرا ناراحت شدی و بهت برخورده😂😂

بحث بین دونفر دیگه هس

من دخالتی نکردم. فقط گفتم کسانی که به اون خانم توهین کردن حتما بچه ارومی داشتن یا تاحالا بچه بزرگ نکردن که حال اون مادر رو درک نمیکنن 

درضمن من تاحالا به بچم خواب آور ندادم. اگه هم داده باشم اینجا کسی منو نمیشناسه که بخام پنهونکاری کنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
حالا شما چرا ناراحت شدی و بهت برخورده😂😂بحث بین دونفر دیگه هسمن دخالتی نکردم. فقط گفتم کسانی که به ...

چون من همونم اون کاربریم تعلیق شده🤣

بهرحال این کار عاقبتش مشخص نیس اگه داد و پس فردا مشکل برای بچه پیش اومد یا روی مغزش اثر گذاشت چی؟

چون من همونم اون کاربریم تعلیق شده🤣بهرحال این کار عاقبتش مشخص نیس اگه داد و پس فردا مشکل برای بچه پ ...

عه خوشبختم😐😂

بله منم میگم کار درستی نیس، فقط گفتم توهین به اون خانم هم درست نیس

سلام عزیزم من رفتم دکتر گوارش و کبد نوزادان دکتر سیاری،گفت دسشوییش بخاطر حساسیت اینطوریه روده هاش ک ملتهب نشده گفت نه فقط امپرازول داد و دومتیدون قطره آ د هم مانویت داد مولتی ویتامین هم پرسیدم گفت پدیا بست بده من واقعااخیلی مراعات میکنم دسشوییش بهتره فقط باز برای اطمینان ساقه طلایی خوردم فرداش کلا لزج بود تقریبا استفراغش بهتره من الان حتی زردچوبه هم نمی‌زنم فقط ی چی وقتی منع غذایی هستم مثلاً اندازه ی کوچولو  برفرض مثلااگربه گوجه حساسیت داشته باشه اگر ی برش کوچیکه از گوجه بخورم سریع تو شیرم اثر میذاره؟

سلام عزیزم من رفتم دکتر گوارش و کبد نوزادان دکتر سیاری،گفت دسشوییش بخاطر حساسیت اینطوریه روده هاش ک ...

سلام گلم

خب روده هاش بخاطر حساسیت ملتهبه دیگه

التهاب بدون حساسیت از عفونته حتما دکتر فکر کرده منظورت این التهابه

وقتی آلرژن نرسه بهش التهاب روده تموم بشه دیگه مدفوعش عادی میشه

امپرازول قبلا میدادی؟

دمیترون برای حالت تهوعه 

اگه بتونی ندی بهتره

دختر من اولا روزی سه چهار بار استفراغ جهشی داشت

از دماغشم میزد بیرون

آلرژنا که حذف شد

دیگه بالا نیورد اصلا

گوجه که خیلی خطریه بخصوص دونه هاش چون هیستامین داره

خواستی تست کنی از موارد امن یواش یواش تست کن

برای بعضی ها بعد دوساعت بدن واکنش میده مثلا دختر من سریع دونه میزنه دور دهنش حدود هفت هشت ساعت بعدم مدفوعش بلغمی میشه

بعضیا میگن تا یه هفته بعد علایم داده بچشون

براهمین میگن هفته ای یه چیز تست کنید

سلام گلمخب روده هاش بخاطر حساسیت ملتهبه دیگهالتهاب بدون حساسیت از عفونته حتما دکتر فکر کرده منظورت ا ...

والله من فقط مرغ آبپز گوشت آبپز برنج شده ناهاروشامم صبحونه هم فقط نون چای نبات میوه فقط سیب هرگاهی ضعف می‌کنم خرما میخورم دگ هیچی سرغذاهم زیتون میخورم شده سالاددرست کرده باشم ناخنک بزنم ب گوجه ک سس زدم حتی من سالادالویه بدون سس و تخم مرغ خوردم بازهم لزج بودن مدفوعش خوب شده ولی یهومیبینم بازم هست مثلااون روز بیسکوییت ساقه طلایی امتحان کردم دیدم واقعا حساسیت داد تا دور مدفوعش لزج بود به اون سربار هست ی بار نیست 

سلام گلمخب روده هاش بخاطر حساسیت ملتهبه دیگهالتهاب بدون حساسیت از عفونته حتما دکتر فکر کرده منظورت ا ...

منظورم اینه ی ذره هم بخورم سریع تو شیرواکنش میده؟ یعنی با ی ذره گوجه که من میخورم سریع شیر من آلرژن میشه ؟ آخه مثلاً ی گوجه کامل ک نمیخورم

2810