2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

1640 بازدید | 259 پست

این بچه شیرخشکش مشکل داره بهش نمیسازه

من این روزارو گذروندم خیلی بیشتر از حدتصورتون این بچه داره زجر میکشه و زجر میده مادرشو

اونایی که با وقاحت تمام توهین کردین براتون واقعا متاسفم

یه نفر تگش کنه تا بهش بگم چکار کنه خودم چندجا تگش کردم آبی نمیشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم تاپیک؟ 

اونایی که توهین کردن یا بچه بزرگ نکردن یا بچشون آروم بوده و نمیتونن حال اون مادرو درک کنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
@فرشته_فامیل

ممنون عزیزم

کاش انلاین بشه قبل از دکتر رفتن تا بگم به دکتر چی بگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
کدوم تاپیک؟ اونایی که توهین کردن یا بچه بزرگ نکردن یا بچشون آروم بوده و نمیتونن حال اون مادرو درک کن ...

داغترین تاپیکارو بخون 

@فرشته_فامیل    

نمیدونم درست تگ شد یانه

خانومی بچت آلرژی به پروتئین داره

با هیچ داروی کولیکی هم آروم نمیشه

باید شیرخشکو عوض کنی

اکثر متخصص های اطفال این بیماریو نمیشناسن

باید ببریش متخصص گوارش و کبد 

دیدم بچه حتمامشکل داره یامثل بچه ی من بی خوابه من یادمه دخترم تاصبح ساعت ۵یا۶بیداربودبازی میکرد😑منم ...

من بچه هام تا شش ماه کولیک داشتن شب تا صبح این آخرین قطره گیاهی میدادم بهش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خانومی بچه ی من نمیخوابه همش گریه میکنه شب به شب تا ساعت 3 و4 صب بیداره با اینکه چشماش از خستگی خمار میشه به نظرتون ممکنه مال شیر خشکش باشه؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خانومی بچه ی من نمیخوابه همش گریه میکنه شب به شب تا ساعت 3 و4 صب بیداره با اینکه چشماش از خستگی خمار ...

پسر یا دختر

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

2810