2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
وای دختر اره پس حتما آلرژی دارهاز همین الان برو تو رژیمشیرخشکم عوض کندوستم دخترش همسن منهاون زود فهم ...

دور از جونت آره باید همینکار و بکنم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همه چی میخورم فقط محصولات گاوی کلا قطعه با محصولات کارخونه مثل دلستر ابمیوه کیک ... محصولات مربوط ...

آلرژنایی که تو پست بالایی رو گفتم نخور

به احتمال زیاد با قطع همونا رفلاکسش قطع بشه

چون آلرژی بچت خفیفه

رعایت نکنی وقتی به غذا بیفته هروز درگیر اسهالی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چرا

رفلاکس آلرژیک نه با دارو کنترل میشه نه با شیرخشک ای ار

فقط رژیم غذایی مادرو میخاد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

روده های بچت ملتهبه خانوم

آلرژیشم خفیف نیست

اینورعایت کنم یعنی خوب‌میشه؟؟😔

اینا آلرژنهای عمدس

اول اینارو کاملا حذف کن انشاالله که جواب میگیری

حتی کیک و بیسکوییت وهرچی یه درصد شک داری از این مواد داره نخور

دو هفته رعایت کن ببینیم چی میشه انشاالله جواب میده

یه تاپیکی هست عنوانش اینه

مامانای حساسیت به پروتئین گاوی بیاید تو

اینو سرچ کن تاپیکشو بخون بخصوص صفحه اول

واسه صفحه های بعدیم تو سرچت اخره عنوان بزن صفحه ۲۰ مثلا

هرسوالیم داشتی بیا از خودم بپرس

ببخشیدا توروخدا

خواهش فدات

من از خدامه به دیگران کمک کنم چون خودم و بچه هام از سر بی اطلاعی خیلی اذیت شدیم

الان بهترشده خوب میخوابه؟دخترمن تا۳سالگی تاصبح بیداربودگریه نمیکردفقط نمیخوابیدوبازی میکرد

اره الان یک سالو نمیمشه خوبه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چون حالت اسهاله میگی؟😔

همیشه همینطوریه؟

ناراحت نباش عزیزم

دختر من به غذا که افتاد اسهالش فقط آب بود باپرهیز خوب شد

اکثرموقعها قبلا ابکی طور بیشتربود کف بود من فک‌کردم خوب سده🤔

وای نه پرهیز نکنی به غذا بیفته بدتر میشه

چون آلرژن مستقیما وارد خونش میشه

این رژیمم که دکترا میدن بنظرم درست نیست

الان بچه های من با برنجو مرغ ناسازگارن

پسرم ده سالشه هنوز برنجو مرغ بهش نمیسازه

تو فعلا اونایی که بالا اومده رو به کل حذف کن اگه مدفوعش بهتر نشد رژیمو محدودتر میکنیم

2810