2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
اره بعضیا خیلی بد حرف زدن من قطره کولیک میدادم و شب تو قنداق میبستمش آروم میشد میخوابید

بچه ی این خانوم مشکلش کولیک نیست به هیچ وجه اروم نمیشه با دارو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی بچه ی من نمیخوابه همش گریه میکنه شب به شب تا ساعت 3 و4 صب بیداره با اینکه چشماش از خستگی خمار ...

چه شیرخشک و داروهایی میدی؟

شیر خودتم میدی؟

چندوقتشه؟

وزنگیریش چطوره؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
@فرشته_فامیل نمیدونم درست تگ شد یانهخانومی بچت آلرژی به پروتئین دارهبا هیچ داروی کولیکی هم آروم نمی ...

عزیزم چه خوبه که به فکربچه ی اون خانومی خیلیابی تفاوت ردمیشن یانیش میزنن

عزیزم چه خوبه که به فکربچه ی اون خانومی خیلیابی تفاوت ردمیشن یانیش میزنن

من ده سال پیش پسرم اینطور بود هیچ دکتری نفهمید چشه

با هیچ دارویی هم اروم نمیشد

آخرش زخم روده گرفت تاحدود هشت سالگی زجر کشید تا بردیم سنتی خوبش کردن

دوست ندارم این داستان برای هیچ خانواده دیگه ای تکرار بشه💔

پسر یا دختر

دختر

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
من ده سال پیش پسرم اینطور بود هیچ دکتری نفهمید چشهبا هیچ دارویی هم اروم نمیشدآخرش زخم روده گرفت تاحد ...

بچه تادوسالگی خیلی اذیت داره بایدتحمل کردچون مدام یه چیزیش میشه وگریه وبی خوابی داره منم به بچم شیرخشک نان میدادم رفلاکس و حساسیت گرفت دیگه ندادم دکترشیرخشکشوعوض کرد بعداون وزن کم کردوهزارجورمشکلاته دیگه ...خدابه همه مادرااعصاب وصبرفولادی بده😅

چه شیرخشک و داروهایی میدی؟شیر خودتم میدی؟چندوقتشه؟وزنگیریش چطوره؟

قبلا اپتامیل میدادم بهش نمیساخت الان نان بهش میدم آره شیر خودم و میدم ولی زیاد میل به شیر خودم نداره 

وزنش 3.2 ولی خب با این حال خیلی ریزس

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
قبلا اپتامیل میدادم بهش نمیساخت الان نان بهش میدم آره شیر خودم و میدم ولی زیاد میل به شیر خودم نداره ...

تو یه مقاله تو همین نت خوندم می‌گفت نژاد ایرانی اکثرا آلرژی به پروتئین دارن و این چندساله خیلی بیشتر شده حالا یا خیلی خفیف یا خیلی شدید مثه بچه های من

من دختر کوچیکم یکسالشه چون دیرفهمیدیم سیستم ایمنیش خیلی درگیر شده الان فقط شیر بزو عسل میتونه بخوره و جوپرکو روغن زیتون

هرچیزی فک کنی دادیم و نساخت بهش

شما هم آلرژی به پروتئین رو سرچ کن مطالبو بخون رژیم بگیر آلرژنهارو قطع کن بعد دو هفته اگه بچه آروم شد بیا بهت بگم چکار کنی

شیرخشکشم اچ آ بده حالا یا آپتامیل یا ببلاک یا نان

تو یه مقاله تو همین نت خوندم می‌گفت نژاد ایرانی اکثرا آلرژی به پروتئین دارن و این چندساله خیلی بیشتر ...

مرسی عزیزم اتفاقا من خیلی لبنیات میخورم به خصوص کشک و شیر بعدش وقتی شیر میدم به بچه دستاش و گردنش قرمز میشه ممکنه مال لبنیات باشه؟ 

مرسی عزیزم اتفاقا من خیلی لبنیات میخورم به خصوص کشک و شیر بعدش وقتی شیر میدم به بچه دستاش و گردنش قر ...

وای دختر اره پس حتما آلرژی داره

از همین الان برو تو رژیم

شیرخشکم عوض کن

دوستم دخترش همسن منه

اون زود فهمیده بود دخترش اللن کاملا سالمه همه چیزم میخوره

ولی من احمق دیرفهمیدم😭😭

تو یه مقاله تو همین نت خوندم می‌گفت نژاد ایرانی اکثرا آلرژی به پروتئین دارن و این چندساله خیلی بیشتر ...

@monesa1380

این پستو بخون توهم

@monesa1380این پستو بخون توهم

تگدونم خرابه😅

2810