2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من فقط مرغ آبپز گوشت آبپز برنج شده ناهاروشامم صبحونه هم فقط نون چای نبات میوه فقط سیب هرگاهی ض ...

خب عزیزم به دوهفته که خوب نمیشن کامل

وقتی چیزی میخوری واکنش نداره دیگه به رژیمت اضافش کن

وقتی هم واکنش داره تاریخ بزن دوماه دیگه دوباره تست کن

بچه هایی که تو رژیم باشن خیییییلی سریعتر خوب میشن فکر نکن رژیمت الکیه

من پسرمو ده سال پیش تشخیص نمیدادن چشه ماهم نمیدونستیم حساسیت داره دیگه همه چی میخورد همیشه هم مدفوعش بلغمی بود اخرش زخم روده گرفت

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
منظورم اینه ی ذره هم بخورم سریع تو شیرواکنش میده؟ یعنی با ی ذره گوجه که من میخورم سریع شیر من آلرژن ...

اره اوایلش با کمم واکنش میدن

ولی وقتی مدفوعش کاملا نرمال شد

باید یواش یواش شروع کنی

ببین من خودم چون شیر ندادم شخصا تجربه ای ندارم

ولی تجربه های زیادی رو خوندم

مادرا میگفتن وقتی چندماه آلرژنارو نخوردن بعدش دیگه بچه با یه تیکه کمش واکنش نمیداده 

مثلا تو یه دوماه آلرژنایی که می بینی واکنش میده رو نخور

بعد دوماه کمکم بخور واکنش نداد هر هفته مقدارشو بیشتر کن

آلرژی فقط صبر میخاد 

من خودم دوهفتس درگیرم گوشت بوقلمونم یه هفته میخوره خوبه بعد یهو بلغمی میشه دوباره قطع میکنم از اول با کم شروع میکنم تا سازگار بشه چون واکنشش خفیفه بوقلمونم آلرژن نیست میشه اروم تروم سازگارش کرد

ولی با یه تیکه کوچیک نون سریع لپاش اب میشه چون  گندم جزء آلرژنهاس اصلا مجال نمیده بخام کمکم بدم سریع اثر میکنه

نمیدونم خوب توضیح دادم یانه🤕

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
راستی واکسن ی سالگی دخترتوزدی؟

نه کلا قیدشو زدم

بچه من غذا بهش نمیسازه اونوقت داروی شیمیایی آلرژنو مستقیم وارده خونش کنم؟؟

تحقیق کردم خیلی مادرا میگفتن بعد واکسن وزنگیری بچه کاهشی شده یا استپ کرده یا اشتهاشو تا چندماه از دست داده

بعضیا اوریون گرفتن بعضیا سرخک

پسر خودمم ده سال پیش بعد از واکسن یکسالگیش سرخک بدی گرفت چون نمیدونستیم آلرژی داره و زدیم واکسنو

کسانیم بودن واکنش نداشتن

ولی من ترجیح میدم نزنم

ی چیزی دکتر گفت دوهفته دگ شروع کن کمکی بده ک الان هفته دگ شروعشه چجوری باید غذاها تست کنم بدم بهش؟

چندوقتش میشه؟؟

وزن چقدر اضافه کرده بود این ماه؟

پنج‌ماه و نیم این ماه حدود۹۰۰,۹۵۰ گرم وزن اضافه کرده بود

خیلی خوبه

ماه قبل چقدر بود وزنگیریش؟

اره دیگه وقته کمکیه

میخای با چی شروع کنی کمکیو؟

خیلی خوبهماه قبل چقدر بود وزنگیریش؟اره دیگه وقته کمکیهمیخای با چی شروع کنی کمکیو؟

مه قبل کم بود۶۰۰ گرم فک کنم همون فرنی ساده بدم بعدسه روز صبر کنم بعدش چی رو امتحان کنم؟ نمی‌دونم مثلاً پوره هویج؟

مه قبل کم بود۶۰۰ گرم فک کنم همون فرنی ساده بدم بعدسه روز صبر کنم بعدش چی رو امتحان کنم؟ نمی‌دونم مثل ...

وای خداروشکر پس رژیم جواب داده😎😎😁😁💃💃

وای خداروشکر پس رژیم جواب داده😎😎😁😁💃💃

اره فک کنم الان چندروزه گوش شیطون کر خیلی کم بالا میاره اون روز کلا نیاورد فقط ی بار آورد خیلی خوشحال شدم الان ولی میبینم صورتش ی کم خط ریشش قرمزشده نمی‌دونم دیروز ی کم از مرغ شوهرم اضافه مونددلم نیومد بریزم بره خودم خوردم ازاونه فک کنم ،برا خودم جدادرست میکنم برا شوهرم رب و ادویه داره،مثل اینکه بایدسفتتر بگیرم

مه قبل کم بود۶۰۰ گرم فک کنم همون فرنی ساده بدم بعدسه روز صبر کنم بعدش چی رو امتحان کنم؟ نمی‌دونم مثل ...

عزیزم شرمنده من دیروز دستم خیلی بند بود

فرنی رو میگن از لعاب برنج شروع کنید ولی جدیدا دکترا میگن چون برنج ها آلوده به آرسنیک هستن به کل از غذای کودکان حذف بشن

سیب زمینی هم لاکتوز داره احتمال داره اسهال بده

به پسرم فقط سیب زمینی ساخت و خوراکش تا چندماه همین بود

ولی دخترم شدیدا باهاش اسهال شد

هویج اره خوبه فقط حتما دوساعت بزار آبپز بشن که آلرژی زاییشون از بین بره.بازم رژیم خودتو ثابت نگه دار که اگه بچه علامتی نشون داد بدونی از هویجه یا نه

لعاب جوپرکو میتونی بجای فرنی بدی البته با تست و شروع با مقدار کم

اره فک کنم الان چندروزه گوش شیطون کر خیلی کم بالا میاره اون روز کلا نیاورد فقط ی بار آورد خیلی خوشحا ...

میدونم سخته ولی طاقت بیار♥️

شلغم هم امنه تست کن انشاالله بسازه خیلی مفیده براتون

عزیزم شرمنده من دیروز دستم خیلی بند بودفرنی رو میگن از لعاب برنج شروع کنید ولی جدیدا دکترا میگن چون ...

سلام عزیزم

منم لعاب جو و روغن زیتون به پسرم دادم خداروشمر خورد و اوکی بود

فقط جالب بود بون صافی دادم نخورد

صافش کردم بدون تیکه ها ی جو خورد خداروشکر تا امروز که روز سومه مشکلی نبوده

پیر شدم سر بد غذاییش

2810