2777
2789
عنوان

برای دلبندم🖤🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست
قربونت برم عزیز دلم 🫂

من بدازخدا ....

فقط باشماهاراحتم میتونم درددل کنم😭🫂🫂🫂🖤🖤🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم😭😭😭خداهیچ مادریو بادلبندش امتحان نکنه بخدا آدم میسوزه میشکنه داغون میشه

انشالله از خدا میخوام یه بچه ی گوگولی بهت بده که غمت سبک بشه مطمئنا مادر خیلی خوبی میشی

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
عزیزم خیلی شرایطت سخته خدا به دلت صبر بده ولی باور کن نگه داری از یه بچه بیمار مثل یه مرگ تدریجی هست ...

میدونم چی میگی گلم....

ولی من....نمیدونم چ پاسخی بت بدم تابگم دردمو🖤🖤🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
آخ قلبمممممم خدا بهت صبر بده عزیزم

آمین🫂🖤😭

انشالله از خدا میخوام یه بچه ی گوگولی بهت بده که غمت سبک بشه مطمئنا مادر خیلی خوبی میشی

ان شاءالله🤲🫂فدای شماهابشم برا دعاهای قشنگتون🫂🫂🫂

ان شاءالله🤲🫂فدای شماهابشم برا دعاهای قشنگتون🫂🫂🫂

عزیزی❤️

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
مطمئنن برات خیلی دردناکه سعی کن تنها نباشی و بیشتر وقت با بقیه بگذرونی وگرنه ممکنه افسرده بشی

بابقیه ها زیادحال نمیکنم دوس دارم تنهای تنهاباشم ظاهرموحفظ کردم ولی ازدرون داغونم

اینجوری باشه افسرده میشی خیلی بدتر میشه شرایطتت

خسته ام