2777
2789
عنوان

برای دلبندم🖤🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست

الهی بمیرم به دردت🖤🖤خدا صبرت بده 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فوت شد؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خدا صبرت بده!ان شاالله خیلی زود عوضشو بهت بده!حالا چرا مگه مشکلی داشت؟

ان شاءالله...بله قلبش سوراخ بود ایست قلبی کرد🖤🖤🖤🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ای وای آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد بمیرم برا دختر خالم . ...

خدایا بمیرم واسه مادر اون بچه خدا بش صبر بده درد بدتر از این مگه داریم 💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الهی بمیرم به دردت🖤🖤خدا صبرت بده

خدانکنه عزیزدلم آمین 🫂🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

قربون قلب کوچولوش برم من 😞 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا فوت شد؟

قلبش سوراخ بودایست قلبی کرد________🖤

مامان گلی عزیز ارزوی صبر دارم برات جز این کاری از دست مون برنمیاد

دایی پسرداییم چهار ماه پیش تصادف کردند.. دو تا بچه داشت. یک دختر 14 ساله و یک دختر 8 ساله

هردوشون همون روز تصادف فوت شدند... 

مامان بچه ها هم اسیب دید. الان بهتر شده ولی مرده ی متحرک 

همش فکر میکنم این روزا و شبها رو چه جوری میگذرونه .. البته که با حسرت و اندوه و غم و ...

وای از دل این مادر .. وای از دل مادرایی که غم از دست دادن فرزند دارند

خدا به شما و همه شون صبر بده .. درد و غم تون تموم شدنی نیست و نخواهد بود

همینی که هست
قربون قلب کوچولوش برم من 😞

😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🫂🫂🫂🫂🫂دلم تنگشم 😭😭😭😭😭😭😭

قلبش سوراخ بودایست قلبی کرد________🖤

یا خدا بگردم براش🖤🖤💔هیشکی جز یه مادر نمیتونه الان درکت کنه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🫂🫂🫂🫂🫂دلم تنگشم 😭😭😭😭😭😭😭

قربونت برم عزیز دلم 🫂 

مامان گلی عزیز ارزوی صبر دارم برات جز این کاری از دست مون برنمیاددایی پسرداییم چهار ماه پیش تصادف کر ...

کاملا میفهمم زن داییتون چیا داره تحمل میکنه😭🫂🫂🫂🫂🫂فدات بشم  میدونی دست خوده آدم نیس ک ب یادعزیراش نباشع😭😭😭🖤🖤🖤🖤

عزیزم خیلی شرایطت سخته 

خدا به دلت صبر بده 

ولی باور کن نگه داری از یه بچه بیمار مثل یه مرگ تدریجی هست

خواهرزاده خودم سندرم داره و نزدیک 13 ساله مریضه و گوشه خونه افتاده

انقدر خواهر بی حوصله و عصبی هست که حد نداره 

یا خدا بگردم براش🖤🖤💔هیشکی جز یه مادر نمیتونه الان درکت کنه

بله عزیزم😭😭😭خداهیچ مادریو بادلبندش امتحان نکنه بخدا آدم میسوزه میشکنه داغون میشه 

2810